Ferdo i Juju dva su pajdaša koja stalno nešto zakuhaju na žalost ostalih stanara čini se kako će njih dvojica biti zauvijek susjedi.

124.ep - Ponedjeljak
Franka (Jadranka Matković), učiteljica glazbenog odgoja, dolazi kod Bele na razgovor jer ne zna što će sa svojim životom otkako je u mirovini. Beli odmah pada napamet osnovati zbor susjeda koji bi Franka vodila. Lili je oduševljena idejom, ali Jura i Ferdo (Ljubomir Kerekeš) ne žele sudjelovati. Franka odluči napraviti probu da vidi kako prijavljeni pjevaju.

125.ep - Utorak
Bela je ljubomorna jer je Franka (Jadranka Matković) dovela Klaru (Vanda Božić) u zbor koja sada ima glavnu riječ u pjevanju. Posvađaju se i Franka i Klara napuštaju zbor. Bela odlučuje preuzeti vodstvo zbora i dalje je zaluđena tom idejom. Koma, Branko, Marko, Lili i Sanja ostaju u Belinom zboru, dok Grof, Jura i Ferdo (Ljubomir Kerekeš) odustaju kada čuju da Klara više ne pjeva.

126.ep - Srijeda
Ferdo (Ljubomir Kerekeš) sreće Mikija (Davorin Bogović) koji mu se predstavlja kao stari prijatelj iz srednje škole koji je u ono vrijeme imao rock'n'roll bend. Ferdo se trudi biti ljubazan, ali ne prepoznaje Mikija. Koma je nehotice uništio Grofovu ploču Rokera s Moravu, što je Grofa jako razljutilo. Koma mora obići cijeli Zagreb kako bi pronašao i kupio istu ploču.

127.ep - Četvrtak
Sanja priznaje Anđi da ima fobiju od ispita. Jura uči za ispit iz prve pomoći, jer polaže vozački kako bi mogao radit kao dostavljač pizze. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) mu pomaže savladati imobilizaciju. Anđa se sprema za ispit iz mikroekonomije koji mora polagati pred komisijom. Viki dolazi kolega Kiki (Kristijan Curavić) s kojim u stanu, s maskom za ronjenje i perajama, mora vježbati zaron.

128.ep - Petak
Andrej zove Sanju iz Ukrajine, a ukrajinska ljepotica (Snježana Lončarević) ljubi ga dok on priča na telefon. Koma je depresivan, a Grof ljut na cijeli svijet jer mu ne idu poslovi. Pero (Petar Tikvedžija) konobar više ne smije točiti pivo Juri i Ferdi jer nisu platili dug u Golubici.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju