Hrvatski seks simbol i poznati glumac Ivan Herceg koji je prošle sezone oduševljavao publiku u 'Najboljim godinama 'prihvatio je novi izazov i postao poželjan pomorac u seriji 'Larin izbor'.

Hrvatski seks simbol i poznati glumac Ivan Herceg koji je prošle sezone oduševljavao publiku u 'Najboljim godinama 'prihvatio je novi izazov i postao poželjan pomorac u seriji 'Larin izbor'. Vrijeme je da upoznate lik Jaše kojeg u Larinom izboru tumači neodoljivi Herceg!

Jakov Zlatar zvan Jaša je mladić od kojeg se mnogo očekuje. Rastrgan je između lojalnosti prema obitelji i vlastitih emocija. Muškarac je koji ne koristi mnogo riječi, zna biti temperamentan kada mu dojadi, ali je ipak pozitivac koji djeluje zrelije no što jest. Drži do obiteljskog imena i bit će rastrgan između dvije odanosti. Morat će se promijeniti kako bi dobio ljubav svog života. Još je u srednju školu otišao u Ameriku, te je tamo završio i fakultet i postdiplomski studij. Kroz sve te godine, vraćao se kući samo na ljetovanje i divio se svom ocu koji je gradio brodarsku tvrtku. Jašin otac ima impresivnu flotu i očekuje da Jaša bude njegov nasljednik. No pojavit će se Lara…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju