Jedina domaća telenovela na hrvatskim ekranima 'Pod sretnom zvijezdom' od 14. ožujka na Novoj TV!

6.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Na domjenku kod Bibe i Tonija, Martin iznenađeno ugleda Enu u Slavenovom društvu. Nera se zabrinuto požali Ivi (Marko Cindrić) na neobično Dinino ponašanje i na njezin rad na novoj kolekciji. Suzana očajno pokušava objasniti Boženi zašto joj je toliko teško priznati da ima kćer. Krešo traži savjet od Zore u vezi Suzaninog ponašanja u posljednje vrijeme. Božena priopći Marti kako joj pronašla smještaj kod stare prijateljice u Zagrebu. Nina se požali Tonki na svoju financijsku situaciju uzrokovanu povišenim najmom stanarine. Kako bi izbjegla sukob s Martinom, Ena pokušava nagovoriti Slavena da što prije odu s domjenka.

7.epizoda - utorak 22. ožujka
Beti je u šoku ugledavši Enu i Martina u strasnom zagrljaju. Suzana pokušava nagovoriti oca da ne otpusti Tonku s posla jer joj je ona prijateljica. Ena pred Slavenom glumi kako je uvrijeđena zbog njegovog ponašanja na domjenku. Nina se iznenadi zbog Krešinog poziva da dođe u njegovu kancelariju. Frane (Mario Valentić) pita Dinu kada će biti spremna reći svima da su zajedno. Beti se jada Suzani na Martinov nemoralni tretman koji joj je pripremio na domjenku kod kumova. Marina je u strahu jer joj doktor savjetuje što hitniju operaciju kako bi bio siguran u dijagnozu. Suzana još jednom moli oca da ne otpusti Tonku.

8.epizoda - srijeda 23. ožujka
Suzana nagovara roditelje da uzmu Martu kao podstanarku u gostinjskoj sobi. Fanika naglasi Beti kako je zabrinuta za njezine financije sada kada ju je Martin napustio. Zora kaže Egonu kako joj je ta navodna Suzanina prijateljica Božena izgledala kao netko u nevolji. Zlatko kaže Beti da ju zbog sukoba interesa neće moći zastupati u brakorazvodnoj parnici ako je Martin već angažirao Krešo. Presretna Tonka pohvali se Nini kako misli da bi Vedran mogao biti onaj pravi. Ena oštro dade do znanja Egonu kako je očekivala puno radno vrijeme. Martin nudi Kreši stan koji je dobio u kompenzaciji. Beti ponovo posuđuje novac od Fanike. Dina moli Ivu da je pokriva u laži.

9.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Krešo neugodno iznenadi Suzanu viješću da će zastupati Martina koji mu je ujedno nabavio stan. Tonka za vrijeme pauze pozove Adama na ručak. Zlatko traži od Slavena savjet u vezi Betine rastave i problema zbog mogućeg sukoba interesa. Dina traži od Adama da je podupire u priči o upisu na studij menadžmenta koju je smislila za mamu. Ena se malo zabrine shvativši kako će Martina u rastavi zastupati Slavenov kolega. Saznavši za brzi način kako doći do financijskih sredstava, Egon odmah angažira Ninu. Martin je frustriran jer ga Krešo neće moći zastupati u rastavi braka. Egon opet od Slavena traži uslugu.

10.epizoda - petak 25. ožujka
Beti pokušava objasniti Silviji (Tamara Loos) što se dogodilo s njom i Martinom. Zlatko je zabrinut zbog rezultata Marinine operacije. Božena i Marta stigle su u Zagreb kako bi pogledale Martinu sobu. Egon pokušava što bezbolnije objasniti Tonki novu situaciju na poslu. Zora se brine što Suzana još nije rekla Kreši da imaju podstanarku. Tonka zove Vedrana kako bi mu se izjadala zbog posla. Beti i Silvija pokušavaju nagovoriti Martina da promijeni odluku o rastavi braka. Krešo kaže Suzani da će Nina postati bogata. Slaven priopći Neri da ima djevojku Enu koju joj želi predstaviti na obiteljskom ručku. Beti je bijesna zbog saznanja da Martin gradi kuću.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju