Radnja ove priče je smještena početkom devedesetih, kada je Dubrovnik bio pod stalnom opsadom mjesecima. Priča o ukradenoj mladosti dvoje mladih ljudi koji će zbog rata brže odrasti i sazrjeti podsjetit će nas na snagu ljubavi.

Priča o ukradenoj mladosti i borbi za istinsku ljubav!

Između Mara i Judite, glavnih junaka ove priče, ljubav je rođena na prvi pogled.

Romantičnu junakinju Juditu utjelovljuje Barbara Bilić, kojoj je ovo prva velika uloga u karijeri. Neustrašivog Juditinog odabranika Maru glumi Boris Ler, mladi akademski glumac s respektabilnim iskustvom. Zapažena je njegova uloga u filmu Circus Columbia oskarovca Danisa Tanovića, a glumio je i u redateljskom prvijencu Angeline Jolie. 'Zora dubrovačka' doista je okupila renomiranu glumačku postavu – prvaka HNK Dragana Despota, Amara Bukvića, Vanessu Radman, Alena Liverića, Jelenu Perčin, Anu Kvrgić, Mirnu Medaković, Ivanu Horvat i Stefana Kapičića.

Snimanje je već počelo u Zagrebu, na spektakularnom setu jednom od najvećih ikada izgrađenih u Hrvatskoj, a ubrzo cijela ekipa seli u grad koji je svojom očaravajućom scenografijom privukao svjetske produkcijske ekipe – Dubrovnik. Na seriji radi ukupno stotinjak članova ekipe, a do kraja snimanja pred kamere Nove TV stat će i dvjestotinjak glumaca.

Hoće li neizmjerna i čista ljubav prevladati ratne i životne prepreke - ne propustite pratiti od ove jeseni na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju