Jataganac u svojoj kući zatekne nezvanog Kurčubića.

72.ep., 14. travanj

Jataganac u svojoj kući zatekne nezvanog Kurčubića. Gigino suđenje poprima neočekivan tok. Saša dobije mjesto na osnovu kockarskog duga. Sada je pomoćnik generalnog direktora. Boba se i dalje bavi anketiranjem stanovništva. Ovoga puta na redu je Danilo Zekavica.

73.ep., 15. travanj

Sašin talent za blefiranje dolazi do izražaja na novom radnom mjestu. Viki bez muževe potvrde ne može podići nasljedstvo. Ivo se ne želi cjenkati. Ljiljinu karijeru u kiosku prekida Macolina žena. Sanja ponovo “gnjavi” Pašu zbog lančića. Viki dobija neočekivanu ponudu od advokata Milićevića.


74.ep., 16. travanj

Viki doživljava novi “šok” – dobiva bračnu ponudu. Jatagančevu karijeru ometaju anonimna pisma. Zaposleni u “Balkan prometu” organiziraju pobunu. Kurčubić je na rubu živčanog sloma… Kao i obično Boba spašava Ljilju,. Uspijeva oteti njenu plaću od Macoline žene!


75.ep., 17. travanj

Ordinacija dr. Lukšića postaje jako prometna. Prvi posjetitelj je Viki s poslovnim prijedlogom o nasljedstvu. U poduzeću “Balkan promet” situacija je i dalje napeta. Poslije razgovora sa Jatagancem, Kurčubić shvaća da su njegove šanse za bolji život sve manje! Giga pomaže Saši da riješi svoje poslovne probleme na novom radnom mjestu. Koka i Jezda nastavljaju sa ´prepucavanjem´…


76.ep., 18. travanj

Sanja pokušava zamijeniti Pašine dolare u banci. Otkriva da su lažni. Boba i Ljilja nalaze zajednički jezik. Paša želi povratiti svoje dolare uz pomoć policije. To je, naravno, pogrešan korak. Živka dobiva električnu pisaću mašinu i diktafon. Ali, mašina se mora servisirati… Koka i Jezda imaju sukob oko običnog gumba. Viki otkriva da je Ivin mediteranski temperament nepredvidiv!

 

Propuštene epizode svoje omiljene serije Bolji život pogledaj na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju