Trostruko nominirana za nagradu Emmy, serija "Živa meta" na programu Nove TV!

5.ep, utorak 19. veljače

Chancea (Mark Valley) unajme da štiti okružnu tužiteljicu koja bježi od svoje obiteljske prošlosti. Okružna tužiteljica je ujedno i cilj ubojica i to zbog svoje istrage o obitelji koja se bavi organiziranim kriminalom.

6.ep, srijeda 20. veljače

Chance (Mark Valley) mora ući, a zatim i izaći iz maksimalno osiguranoga nebodera u kojem je uprava tvrtke proizvođača oružja, jer je unajmljen da spasi genijalnog inženjera kojeg poslodavci ubojice drže zatočenoga.

7.ep, četvrtak 21. veljače

Chance (Mark Valley) se ponovno susreće s vatrenom bivšom ljubavi i to u Južnoj Americi. Chance tamo ide kako bi spasio arheologa koji je zbog svog otkrića izgubljenoga blaga postao ciljem ubojitog lovca na nagrade i južnoameričke vojske.

8. i 9.ep, petak 22. veljače

Djelići Chanceove (Mark Valley) prošlosti dolaze u središte pozornosti, kada unovači agenticu FBI-a Emmu Barnes (Emmanuelle Vaugier) kako bi mu pomogla spriječiti namjeru njegovog bivšeg partnera da ubije stranoga dužnosnika. Istodobno, Guerrero (Jackie Earle Haley) testira poznato lice kao pridošlicu u ekipu.

Chance (Mark Valley) je nokautiran kad u Beču upozna predivnu kćer bivšeg prvaka u teškoj kategoriji. Chane mora uskočiti u ring kako bi zaštitio borca u bijegu od nemilosrdnoga biznismena.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju