Chance i Ilsa moraju zaštititi Ilsinu šogoricu kad se posjet operi pretvori u talačku krizu

2.sez, 9.ep, ponedjeljak 15. travnja

Chance i Ilsa moraju zaštititi Ilsinu šogoricu kad se posjet operi pretvori u talačku krizu. Osim toga, Guerrero iz prve ruke saznaje što je južnjačko gostoprimstvo kad mu namjeste ubojstvo prijatelja, zbog čega je Chance prisiljen pomoći mu da pobjegne iz zatvora. U gostujućim ulogama pojavljuju se James Remar (Dexter, Seks i grad) kao Warden Cole, Carlo Rota (24, Mala džamija u preriji) kao Eli i Olfa Sosnovska (MI-5) kao Connie.

2.sez, 10.ep, utorak 16. travnja

Chance i Ilsa moraju zaštititi Ilsinu šogoricu kad se posjet operi pretvori u talačku krizu. Osim toga, Guerrero iz prve ruke saznaje što je južnjačko gostoprimstvo kad mu namjeste ubojstvo prijatelja, zbog čega je Chance prisiljen pomoći mu da pobjegne iz zatvora.

2.sez, 11.ep, srijeda 17. travnja

Chance i ekipa štite muža koji misli da mu je supruga ruska špijunka i da ga želi ubiti zbog povjerljivih podataka. U međuvremenu, i Ames ima svoju tajnu i ne želi da je Chance otkrije.

2.sez, 12.ep, četvrtak 18. travnja

Chance se sastaje s Harryjem (Tony Hale) kada ga angažiraju da štiti djevojku vlasnika sigurnosne agencije. U međuvremenu, Ilsa po prvi put mora ići na teren u misiju, a dva se člana ekipe zbliže više nego ikada.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju