Bogati tinejdžeri ljute se na roditelje zbog „rasipanja“ njihova nasljedstva na donacije lokalnim skloništima te žele očistiti Dallas od beskućnika nasmrt ih premlaćujući.

17.-18.ep, ponedjeljak 6. kolovoza
Bogati tinejdžeri ljute se na roditelje zbog „rasipanja“ njihova nasljedstva na donacije lokalnim skloništima te žele očistiti Dallas od beskućnika nasmrt ih premlaćujući. Međutim, Joelle Harper (Eileen Brennan u gostujućoj ulozi), koja živi u siromašnom dijelu grada, svjedoči jednom od premlaćivanja pa ona i Walker zajedničkim snagama pokušavaju uhvatiti tinejdžere prije nego što ponovno napadnu.

19.-20.ep, utorak 7. kolovoza
Situacija je napeta na ne tako ugodnome letu kad zatvorenik i njegova banda pokušaju provesti svoj razrađeni plan bijega u djelo, a Walker i Trivette pokušavaju ih zaustaviti bez ugrožavanja života ostalih putnika. Nakon propaloga pokušaja hvatanja bande, Walker i Trivette zamole C.D.-a da im pomogne postaviti još jednu zamku. No kad netko prepozna C.D.-a kao bivšeg rendžera, Walker, Trivette i C.D. gotovo dožive kraj.

21.-22.ep, srijeda 8. kolovoza
Walker i Trivette zarobljeni su u Teksasu dok prate bandu braće u zločinačkome pohodu, a samo C.D. poznaje područje dovoljno dobro da bi ih spasio. U isto vrijeme Trivette povjerava Walkerov novac (bez njegova znanja) slatkorječivomu financijskom savjetniku i zločincu na uvjetnoj slobodi.

23.-24.ep, četvrtak 9. kolovoza
Walker otkriva crno tržište djecom nakon što kandidat za gradonačelnika (Ray Wise u gostujućoj ulozi) ilegalno posvoji dijete misleći da će mu slika obiteljskoga čovjeka pomoći na nadolazećim izborima. Njegov plan gotovo uspije, no onda prava majka prepoznaje svoje dijete na novinskoj fotografiji te zatraži od Walkera da dublje istraži posvojenje i kandidata.

25.-26.ep, petak 10. kolovoza
Kad mjesni šerif neopravdano zatvori mladoga crnca, Walker i Trivette svim snagama pokušavaju dokazati da je uhićenje bilo rasno motivirano. Kad rendžeri ne mogu više naći nikoga tko bi progovorio protiv šerifa, Trivette se, frustriran događajem, vraća u grad da bi dokazao da je šerif bigot te zbog toga gotovo završi kao žrtva.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju