On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

191.ep, ponedjeljak

Rendžeri imaju šest sati da spase milijarderovu kćer koju je oteo njezin tjelesni čuvar i namjerava je ubiti uživo preko interneta.

192.ep, utorak

Osoblje restorana uređenog u srednjovjekovnom stilu u slobodno vrijeme krade umjetnine i nakit. Nakon što jedan od njih strada tijekom pljačke, Sydney i Gage odlaze na tajni zadatak u restoran. U međuvremenu Trivette odlazi po zatvorenika svjedoka koji tvrdi da je zlosretan.

193.ep, srijeda

Nakon osude mafijaškog bosa njegov sin odlučuje osvetiti se onima koji su ga strpali u zatvor: sudu, predstavniku porote i tužiteljici Alex.

194.ep, četvrtak

Nakon što vozač kamiona na methu pobije obitelj, priznaje rendžerima da je meth nabavio od bajkerske bande. Alex otkriva da je imao ilegalnu vozačku. Syndey i Gage prerušavaju se u bajkere da bi se ubacili u bandu, dok Trivette pokušava otkriti tko izdaje ilegalne vozačke.

195.ep, petak

Gage ogluši tijekom krađe auta u kojoj život gube njegova bivša djevojka iz srednje i njezin zaručnik. Sydney tješi Gagea koji se mora nositi s mogućnošću trajnog gubitka sluha, dok Walker i Trivette kreću u lov na ubojicu, vođu automafije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju