On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

176.ep, ponedjeljak, 14. siječnja
Policijski novak koji pokušava razotkriti korupciju unutar svoje uprave prisiljen je uzeti Alex za taokinju nakon što su mu smjestili za krađu droge i ubili njegova partnera. Walker mora zaštititi novaka, koji je potomak legendarnog Hayesa Coopera, od korumpiranih časnika.

177.ep, utorak, 15. siječnja
U indijanskom rezervatu Walker istražuje misterij kipa bizona koji roni prave suze. Gage odlazi na tajni zadatak da bi ulovio dilere droge zvane "Bijeli Bizon", dok Sydney i Alex tijekom ležernog planinarenja nabasaju na dilerski stožer.
 

178.ep, srijeda, 16. siječnja
Trivetteov prijatelj, profesionalni hrvač, umire pod sumnjivim okolnostima. Sydney i Gage odlaze na tajni zadatak kao hrvači da bi prikupili dokaze. Na kraju nastavka Walker i ekipa saznaju tragičnu vijest: C. D. je umro.

179.ep, četvrtak, 17. siječnja
U prvom dijelu ovoga četverodijelnog nastavka senatorica angažira Walkera da ulovi hakera zvanog Predsjednik koji provaljuje u policijske baze podataka i ubija tajne agente.

180.ep, petak, 18. siječnja
U drugom dijelu Predsjednik nastavlja ubijati savezne agente. Walker i ekipa love ga, ali on im nastavlja izmicati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju