Na zabavi za Dan osnivača, Elena i Caroline natječu se za "Miss Mystic Fallsa" protiv drugih djevojaka iz grada, uključujući i Amber Bradley (Spencer Locke). Elena je sretna što je Bonnie ponovno u gradu, ali Bonnie još mora riješiti neke probleme.

19.ep- 27. siječnja

Na zabavi za Dan osnivača, Elena i Caroline natječu se za "Miss Mystic Fallsa" protiv drugih djevojaka iz grada, uključujući i Amber Bradley (Spencer Locke). Elena je sretna što je Bonnie ponovno u gradu, ali Bonnie još mora riješiti neke probleme. John Gilbert (David Anders) pokušava zastrašiti Damona, ali njegov plan ne postigne željeni učinak. Damon otkrije da Stefan skriva opasnu tajnu koja bi mogla utjecati na cijeli grad.


20.ep- 28. siječnja

Dok se Stefan nastoji pomiriti s prošlošću, i on i Damon dio svoje povijesti otkrivaju Eleni, sve dok ona napokon ne sazna kako su postali vampiri. Pearl (Kelly Hu) ulazi u nezgodan sukob s Johnom Gilbertom (David Anders). Damon i Alaric pokušavaju pronaći tajanstveni izum prije nego što John umre. U međuvremenu prijateljstvo i flertovanje između Jeremyja i Anne (Malese Jow) sve više raste.

 

21.ep- 29. siječnja

Isobel (Mia Kirshner) se vraća u grad i šokira Alarica svojim stavom te zahtijeva sastanak s Elenom. Kad se majka i kći napokon sastanu, Isobel odbija odgovoriti na gotovo sva Elenina pitanja, ali otkriva joj da je ništa neće zaustaviti u potrazi za izumom kojeg traži John Gilbert. Isobeline opasne radnje navode Stefana, Damona i Bonnie da se uključe i pomognu Eleni nositi se sa situacijom.


22.ep- 30. siječnja

Dan Osnivača napokon je stigao i svi rade nešto za vatromet u zadnji tren. Stefanu se ne sviđa Damonov novi stav prema Eleni, ali Elena se više brine kako popraviti odnos s Jeremyjem. Jeremy se brine zbog Anne (Malese Jow), ali nije siguran da se slaže s njezinim najnovijim planom za budućnost. Dok Caroline uživa u danu kao kraljica proslave, također pokušava pomoći Mattu i Tyleru da obnove svoje prijateljstvo. Napokon, iako se Damon i Alaric trude da ga zaustave, John Gilbert (David Anders) pokrene plan koji Dan osnivača privodi kraju kroz kaos, uništavanje i smrt.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju