Stefan pomaže Eleni i Bonnie da izađu iz opasne situacije.

14.ep- 20. siječnja

Stefan pomaže Eleni i Bonnie da izađu iz opasne situacije. Jeremy pozove Anne (Malese Jow) na zabavu u šumu, nesvjestan da ona ima svoje razloge zbog kojih ga želi onamo odvesti. Kad Stefan, Damon i Elena, zajedno s Bonnie i Grams (Jasmine Guy), pokušaju otvoriti grobnicu, svi ostanu šokirani svojim otkrićem.


15.ep- 21. siječnja

Matta i Caroline iznenadi neočekivana pojava Mattove majke Kelly (Melinda Clarke). Stefan i Elena brinu se zbog Damonova novog pristupa, a Šerif Forbes (Marguerite Macintyre) zamoli Damona da sudjeluje u dobrotvornoj aukciji neženja. Alaric otkriva šokantne činjenice iz svoje prošlosti. Uz pomoć Jenne i Stefana, Elena odlučno pokušava otkriti sve što može o svojoj biološkoj majci, ali istina je možda više nego što ona može podnijeti.


16.ep- 22. siječnja

Anna (Malese Jow) dovodi iznenađujućeg gosta kada posjeti Damona. Elena i Stefan idu na čudni spoj u četvero s Caroline i Mattom, ali Stefan i Matt shvate da imaju nešto zajedničko. Jenna se ponovno povezuje sa starom prijateljicom Kelly (Melinda Clarke), a veza Jeremya i Anne krene u neočekivanome smjeru.


17.ep- 23. siječnja

Kad Stefan i Damon nađu novog neprijatelja, Stefan se odjedanput nađe u opasnoj situaciji. Damon i Elena pokušaju uvjeriti Alarica da surađuje s njima i pomogne Stefanu. Matt se nada da će njegova mama Kelly (Melinda Clarke) ostati zauvijek. Nakon što joj se auto pokvari u oluji, Caroline otkrije nešto što će šokirati cijeli grad.

 

 

18.ep- 24. siječnja

Dok Stefan pokušava kontrolirati novu situaciju, Elenu i Jeremyja iznenadi posjet ujaka Johna Gilberta (David Anders). Alaric vodi čudan razgovor s Elenom o Isobel. Na događajima za Dan osnivača Stefan pokazuje rijetko zabavno raspoloženje, a Damonov pokušaj da sazna zašto je ujak John u gradu krene u krivome smjeru. Incident na zabavi stvara probleme između Matta i Tylera, a veza između Matta i njegove majke Kelly (Melinda Clarke) dotiče samo dno. U međuvremenu propadaju Elenini pokušaji da utješi Jeremyja, a on odluči uzeti stvar u svoje ruke.

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju