Izdaja i mržnja utjecat će na njihovu ljubav, a sudbina će se poigrati njihovim životima. "Valeria", nova serija od 12. srpnja na Doma TV-u.

69. - 70. ep - 29. kolovoza
Manón je ljuta na Valeriju zbog Davida. Otac Jesús pokušava pružiti podršku ocu Alfredu koji ne zna što učiniti nakon što je opet vidio Piedad. Scarlet kaže Valeriji da je fotografija koja je bila objavljena u novinama bila namještena. Daniel prijeti Samuelu da će razotkriti kakvim se prljavim poslom bavi pokuša li uništiti Valeriju, a Miroslavi prijeti da će je prijaviti jer je otela dijete. Manón posjećuje Davida, na što u sobu ulazi Valeria, a Manón, ljuta, odlazi. Piedad se pita kako je Alfredo mogao biti s njom iako je svećenik. Leopoldo posjećuje Valeriju u zatvoru te se pomiri s njom i kaže joj da će preuzeti njezinu obranu. Alex i Ana svjedoče protiv svojeg oca kako bi spasili Valeriju, ali Arismendi im kaže da njihovo svjedočenje nije dovoljno jer nisu ništa vidjeli. Leopoldo kaže Scarlet da je odlučio preuzeti slučaj. Scarlet se na to naljuti i pozove Samuela da mu javi vijest, a on pomisli da bi, ako se stvari ovako nastave, Valeria mogla biti oslobođena. Piedad kaže Leopoldu da je dijete koje je Miroslava očekivala bilo Tonyjevo. Miroslava to poriče, ali uto dolazi Tony i priznaje istinu. Miroslava pobjesni i optuži Tonyja da ju je silovao.
Leopoldo kaže Miroslavi da je ona kriva što je Valeria u zatvoru te da će je izvući iz zatvora, a Miroslava će doći na njezino mjesto. Otac Alfredo ne može obećati ocu Jesúsu da više neće vidjeti Piedad, stoga razgovara s monsinjorom i odluče da će ga privremeno suspendirati. Otac Alfredo provodi nekoliko dana u Scarletinu stanu. Piedad priznaje Leopoldu da je bila prisiljena udati se za Samuela i da je zapravo voljela drugoga muškarca, a pritom misli na Alfreda. Alex kaže Valeriji da su on i Ana Lucía bili na policijskoj postaji kako bi svjedočili protiv Julija. Hilda moli Julija da misli na Valeriju i da prizna istinu, ali on ne popušta jer se boji zatvora. Navečer Julio se pijan vraća kući pa ga Ana Lucía i Alex izbacuju iz stana. Mariela sreće Leopolda u stanu i kaže mu da Valeria nešto muti s Davidom. Leopoldo kaže Valeriji da je Julio dao izjavu, da je sve porekao i da je rekao da je Valeria dobrovoljno dala kćer.

71.- 72. ep - 30. kolovoza
Scarlet posjećuje Valeriju u zatvoru i kaže joj da će se boriti za Leopoldovu ljubav. Scarlet više nije stalo do Miroslave. Prijeti Valeriji da će izgubiti Leopolda i da će dugo ostati u zatvoru. Samuel kaže Estrelli i Juliju neka otiđu u klaonicu, gdje ih planira oboje ubiti. Juan Ignacio zaključava vrata i podmeće požar jer želi da Samuel umre. Budući da je jedini nasljednik, dobio bi sav novac. Požar se razbukta. Samuel želi upucati Estrellu i Julija, no ozlijeđen je u požaru. Julio i Estrella razbiju prozor i pobjegnu, a Julio spasi i Samuela koji je pretrpio ozbiljne opekline na rukama. Manón kaže ravnateljici da se nešto događa između Valerije i Davida. Ravnateljica odluči razgovarati s njima i kaže im da Valeria više neće moći raditi u ambulanti jer ne želi da ona bude u njegovoj blizini.
Miroslava i Lolita sretnu Scarlet na plaži i ona im kaže da njihov dogovor više ne vrijedi. Također ih upozorava neka se klone Leopolda. Scarlet kaže Miroslavi da će se Leo rastati od nje, na što ona pobjesni, zgrabi je i pokuša je utopiti. Započinje tučnjava, ali uskoči nekoliko muškaraca i razdvoje ih. Scarlet kaže Leu da ju je Miroslava pokušala ubiti, a on je odlučuje izbaciti iz kuće. Međutim, Miroslava odlazi svojem rođaku Danielu, gdje joj sine ideja da otme Lauritu iz Valerijine kuće. Hilda je pokuša spriječiti, ali je Miroslava odgurne, a Hilda se onesvijesti. Dok Miroslava izlazi s Lauritom, dolazi Leo i sprečava je. Posvađaju se i Miroslava odlazi sama, ali mu kaže da će se vratiti po Lauritu. Leopoldo objasni Hildi da bi bilo najbolje da Laurita bude u njegovoj kući jer je Miroslava sposobna baš za sve.

73. - 74. ep - 31. kolovoza
Leopoldo vodi Lauritu u svoju kuću, gdje je Miroslava ne može oteti. Alfreda pregazi kamion, a Piedad ga posjećuje u bolnici, gdje joj on priznaje da je pokušao počiniti samoubojstvo jer je ne može prestati voljeti. Ana Lucía ignorira Isidra. Scarlet i Leopoldo vode ljubav, što vidi Daniel i kaže to Valeriji. Moli je da zadrži Leopolda kao odvjetnika, ali da ga nakon suđenja zaboravi na. Samuela otpuštaju iz bolnice. Manón moli Valeriju da joj oprosti zbog njezina ponašanja. Počinje Valerijino suđenje. Daniel podsjeća Samuela da Valerija ne smije biti osuđena jer će inače on otkriti sve što zna o njegovim ilegalnim kockarnicama. Kad je vrijeme da Valeria da izjavu, pojavljuje se Julio govoreći da će reći cijelu istinu.
Julio je pijan pa ga izvode iz sudnice. Mariela, Hugo, Miroslava i Juan Ignacio daju izjave. Miroslava i Juan Ignacio svjedoče da je Valeria dobrovoljno dala dijete, a Hugo i Mariela kažu da nisu bliski s obitelji. Hilda nije imala hrabrosti reći cijelu istinu kako ne bi naškodila Juliju, a Danielova izjava nije bila korisna. Sud prekida zasjedanje. Scarlet doznaje da je Piedad žena koja posjećuje njezina djeda. Odlazi u njezinu kuću kako bi joj prenijela Alfredovu porukui slučajno čuje kako joj Samuel prijeti da će reći Leopoldu da je Alfredov sin, ako Piedad na suđenju ne svjedoči protiv Valerije.

75.- 76. ep. - 1. rujna
Samuel kaže Piedad da će reći Leopoldu da mu nije otac ne svjedoči li Piedad protiv Valerije, a Scarlet prisluškuje iza vrata i zaprijeti Piedad da će Leopoldu reći istinu o njegovu ocu ako joj ne pomogne da se uda za njega. Tatiana svjedoči u Valerijinu korist i kaže da Valeria nije otela djevojčicu, nego da ju joj je ona sama dala, a onda je Valeria pobjegla od Huga jer je imao pištolj. Alfredo uspije sresti Piedad i moli je da obnove svoju vezu, ali ona ga odbije i moli ga da se prestanu viđati. Manón također svjedoči i njezina se izjava podudara s Tatianinom. Na Piedadinu svjedočenju Samuel pokušava postići svoj cilj, ali ona se ne obazire na njegove prijetnje i svjedoči u Valerijinu korist. Mariela priznaje da planira Valerijinu smrt. Leopoldo pokušava navesti Julija da kaže istinu, ali Julio poriče da je dao dijete obitelji Riquelme. Valeria traži da se prekine Juliovo ispitivanje. David kaže sudu da je Valeria dobra majka i opisuje koliko mu je pomogla u životu.
Valeria je proglašena krivom, ali osuđena je na uvjetnu kaznu i tri se godine ne smije približavati kćeri. Miroslava i Juan Ignacio nisu zadovoljni kaznom, ali im Samuel kaže da se trudio, no nije imao mnogo izbora zbog Danielovih prijetnji. Leopoldo moli Valeriju da razgovara s njim, ali ona na to kaže da nemaju o čemu razgovarati. Valeria se oprašta od drugih zatvorenica. Daje Marieli savjet koji ona ne posluša. Amalia se ispriča Valeriji što se loše ponašala prema njoj. David daje otkaz na mjestu zatvorskoga liječnika. Kada Manón dozna da ga više neće vidjeti, poljubi ga i otiđe. Scarlet pokušava zavesti Leopolda. Uto dolazi Alfredo kojemu Scarlet kaže da joj je Leopoldo dečko. Ariel savjetuje Danielu da podijeli svoju tajnu s Valerijom, ali on ga ne posluša. Salvador posjećuje Tatianu i moli je da se odluči. Uto dolazi Alex i počnu se svađati oko nje.

77.- 78. ep - 2. rujna
Daniel sreće Ariela u restoranu u kojem su se Scarlet i Miroslava posvađali. Ariel kaže Danielu da Valeriji treba reći istinu o svojoj bolesti ako je voli. On ga moli da ne govori o tome, ali Ariel odlazi Valeriji kako bi joj rekao za Davidovu bolest. Također je moli da se uda za Daniela.
Valeria nazove Leopolda i kaže mu da želi vidjeti kćer. Leo dolazi u Valerijin stan i pita ga postoji li mogućnost da viđa svoju kćer češće, bez obzira na presudu, no Leo to odbija jer ne želi da ona opet završi u zatvoru. Leo isto tako ne želi da Laurita viđa Davida i Daniela i ne želi da Valeria viđa druge muškarce. Miroslava otima djevojčicu iz kuće obitelji Riquelme. Leopoldo je zove, ali ona se ne javlja ne telefon.
Julio se ispričava Valeriji što nije rekao istinu i što je lagao na suđenju, a ona mu odgovori da je sebičan i da ga više neće smatrati ocem. Neće mu oprostiti, ali će mu dopustiti da živi kod nje ako ne bude pio i ako bude dobar prema njezinoj sestri i bratu te posebno prema njezinoj majci. Julio je moli za oprost i govori joj da je gruba prema njemu. Julio odlazi i uzima bocu pića kako bi se napio. Miroslava je na plaži s Lauritom. Govori joj da ima dvije majke – jednu dobru, nju, i jednu lošu, Valeriju. Tada joj kaže da se može igrati u moru jer ona pazi na nju. Govori joj neka uđe dublje i neka se ne boji jer je ona čuva. Kada Laurita počinje ulaziti u more, dolazi Tony i udaljava je od vode. Ostavlja je s Miroslavom, ali kaže Leopoldu da su njegova kći i Miroslava na plaži. Leopoldo, Iguana i Salvador uzimaju Lauritu, a Tony im kaže da ju je Miroslava pokušala utopiti. Leopoldo joj kaže da će je ubiti golim rukama ako ikada pokuša nauditi Lauriti.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju