Ege i Zejnep predali su papire za vjenčanje. Ipak, da bi poštovao tradiciju, Ege odlazi isprositi Zejnep od obitelji.

4. i 5.ep, ponedjeljak 4. veljače
Ege i Zejnep predali su papire za vjenčanje. Ipak, da bi poštovao tradiciju, Ege odlazi isprositi Zejnep od obitelji. Iako Selčuk baš i ne odobrava taj brak, ništa ne govori. Kerim traži od Kasima adresu kuće u koju su se Zejnep i njezini nedavno uselili. Kerim od Kasima doznaje da se Zejnep udaje i ostaje u šoku. Eda se vraća iz inozemstva. Ateš joj kaže cijelu istinu o Lale. Šejda živi odvojeno od Kerima s majkom i kćeri Asu i bavi se pjevanjem što je žarko željela.

Lale govori Zejnep da želi uzeti djecu i od nje traži pomoć. Ege poludi kad vidi Lalein dolazak. Selčuk i Ulvije odlaze u Kerimovu kuću. Ugledaju Kerima kako sjedi pred Zejnepinom slikom. Selčuk poludi. Esin u novinama objavljuje da je Lale u vezi s Atešom i da je zbog toga njezin brak završio. Zbog te vijesti novinari dolaze pred bolnicu u kojoj Lale radi. Egeov šef misli da je ta vijest dobra reklama za knjigu. Za to vrijeme Kerim ne ostavlja Zejnep na miru.

6.ep, utorak 5. veljače
Ege pogleda vrpcu koju je našao u posudi. Lale kaže Zejnep da se ona i Ege rastaju i predlaže joj da čuva djecu. Eda pokazuje Atešu slike iz kreveta. Ateš je istjera iz kuće. Šejda doznaje da je Zejnep žena koja je pronašla Asu. Ona i Kerim se posvađaju. Selčuku od banke dolazi poziv na sud jer njegov kredit nije namiren. Eda je u zatvoru zbog svojih prijatelja. Traži od policajaca da jave Atešu. Ege za godišnjicu braka priprema iznenađenje za Lale. No, Egea čeka jedno drugo iznenađenje.

7.ep, srijeda 6. veljače
Kerim pita Zejnep bi li mu oprostila da nije u braku. Selčuku je sve gore. Zejnep ga uz Kerimovu pomoć odvodi u bolnicu. Ege kaže Lale da želi rastavu zbog svoje veze s Atešom. Ege izlazi. Previše je popio. Pinar ga naziva i poziva u hotel. Šejda je poslušala majčin savjet, a njezino popustljivo ponašanje zbunjuje Kerima. Zejnep bez očeva znanja odlazi razgovarati s odvjetnikom Džengizom. Lale je spakirala svoje stvari. Kaže Egeu da odlazi od kuće. Ege budi djecu. Ateš je zabrinut što Lale nije došla u bolnicu. Zove je. Lale mu govori da je otišla od kuće i gasi mobitel. Ebru vodi Lale u vikendicu koju je naslijedila od obitelji. Lale naziva Zejnep i pita je prihvaća li njezinu ponudu.

8.ep, četvrtak 7. veljače

Ege poludi kad vidi Lale i Ateša da se grle i kaže Lale da više nikad neće vidjeti svoju djecu. Šejda i njezina majka odlaze u Zejnepinu kuću. Zejnep je napeta kad ih vidi. Curice ne žele spavati bez mame. Eda ih nikako ne uspijeva uvjeriti. Ni Ege ne zna što da radi. Sljedeće se jutro Zejnep dolazi baviti s curama. Zejnep i Lale nalaze se u kafiću. Lale Zejnep daje novac. Zejnep kaže da je Ege očajan. Ege preko Pinarina odvjetnika doznaje da je ona dala razvrgnuti sve ugovore. Odvjetnik Džengiz zove Zejnepina oca i kaže mu da je banka odbacila tužbu. Ateš obavlja brojne pretrage na Lale, no dočeka ih sasvim neočekivani rezultat.

9.ep, petak 8. veljače

Lale odlučuje roditi. Ateš joj kaže da je to jako riskantno. Ege kaže Edi da se rastao zato što ga je Lale prevarila s Atešom. Kerim se naljuti kad Šejda slijedeći svoj san o pjevačkoj karijeri, ode k prijatelju i zanemari Asu. Šejdi kaže da će biti bolje da se rastanu. Ege slijedi Ateša. Vidi ga da se nalazi s jednom plavušom. Selčuk ne može vjerovati da je banka odustala od duga. Želi razgovarati s odvjetnikom Džengizom. Ege vodi djecu na vikend-odmor. Zejnep dolazi s njima. Šejda i njezina mama idu na jedan od jutarnjih programa. Tako se upoznaju s vlasnikom agencije. Lale nazove Ateša i kaže mu da je našla rješenje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju