Superheroj koji će spasiti svijet od kriminala.

10.ep, ponedjeljak 6. svibnja

Preko puta sveučilišta Empire Statea nalazi se stambena zgrada Villeroy Towers koja je predviđena za rušenje. Studenti su se solidarizirali sa stanarima te zajedno protestiraju. U trenutku kad se čini da će stanari izgubiti bitku za svoje domove, primaju anonimnu donaciju u iznosu od milijun dolara. Velikodušna donacija poklapa se s krađom vrijednog dragulja iz muzeja Metropolitana. Spider-man otkriva da je za krađu odgovoran Turbo Jet (Harold Parino), suvremeni Robin Hood opremljen mlaznim pogonom iz kućne radinosti. Iako krade od bogatih kako bi dao siromašnima, krađa je ipak zločin te se Spider-Man suočava s Turbo Jetom.

11.ep, utorak 7. svibnja

Jack I Mack (David DeLouise), mentalno ograničeni blizanci, opljačkaju oklopljeni kombi, zatim pokušaju brzo pobjeći na svojim motociklima. U tom se trenutku pojavljuje Spider-Man (Neil Patrick Harris) i sprečava ih, no iznenađuje ga koliko su blizanci spretno izveli pljačku. Na kampusu sveučilišta Empire Statea Flash Thompson (Devon Sawa) hvali se Mary Jane Watson/Mj (Lisa Loeb) da više ne mora učiti jer je pronašao idealnog mentora. Flash doživi veliko iznenađenje kad sazna da je mentor upravo Dr. Zellner koji upravo testira novu "pametnu drogu", a prvi su testni subjekti Jack i Mack, obojica imaju ispodprosječan IQ. Flash se iz sportaša pretvara u elokventnog intelektualca koji šarmira studentice na kampusu svojim humorom i znanjem o svemu, od američke književnosti do recitiranja Shakespearea na dva jezika.

12.ep, srijeda 8. svibnja

Blizance Gaines, Roxanne (Kathy Griffin) i Roland (Jeremy Piven), brata i sestru koji posjeduju nevjerojatne mentalne moći, prevoze u dobro oklopljenu konvoju kada dođe do dobro isplanirane prometne nezgode koja im omogući bijeg. Ili zamalo. U tom se trenutku pojavljuje Spider-Man (Neil Patrick Harris) koji se bori protiv mentalnih sposobnosti braće te svladava njihove udarce uma vlastitom snagom volje. Kasnije tog dana Peter Parker saznaje da je trio Pterodax, koji se sastoji od trojice bivših agenata KGB-a koje predvodi Sergej (James Marsters), iz zatvora izvukao Silver Sable (Virginia Madsen). Spider-Manovi se neprijatelji pojavljuju jedan po jedan! Silver Sable udružuje snage s Kravenom Lovcem (Michael Dorn) koji je također nedavno pobjegao iz zatvora kako bi se osvetio Spider-Manu koji nailazi na Mary Jane Watson/Mj (Lisa Loeb) i donosi joj iznenađujuće novosti.

13.ep, četvrtak 9. svibnja

Podsjetnik na događaje iz prethodnog nastavka: nakon bijega iz oklopljenog zatvorskog vozila dijabolična braća Gaines, Roxanne (Kathy Griffin) i Roland (Jeremy Piven), svojim su udarcima uma uvjerili Spider-Mana/Petera Parkera (Neil Patrick Harris) da je Mary Jane Watson/Mj (Lisa Loeb) stradala od ruke Kravena Lovca (Michael Dorn). Tajnoviti neznanac Frank Elson (legendarni Stan Lee) uvjerava ga da će utjehu pronaći jedino u osveti, stoga Spider-Man počinje tražiti Kravena kako bi osvetio MJ priuštivši mu jednaku sudbinu. Drugi dio nastavka započinje Kravenovim posljednjim dahom nakon borbe sa Spider-Manom. Trenutak prije nego što će mu zadati posljednji udarac, Spider-Man primjećuje da je okolina drukčija nego što je pamti. Usput primijeti da je Kravenov govor drukčiji i zaključuje da se njegova percepcija stvarnosti promijenila. Postavlja se pitanje na koji način i tko je za to odgovoran.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju