Sastanak odbora prekida Pterodax, tročlana skupina bivših agenata KGB-a koju predvodi Sergej (James Marsters) i koji u zgradu upadaju kroz prozor.

5.ep, ponedjeljak 29. travnja

Sastanak odbora prekida Pterodax, tročlana skupina bivših agenata KGB-a koju predvodi Sergej (James Marsters) i koji u zgradu upadaju kroz prozor. Oni su dobro opremljena organizacija koja se koristi soničnim mini-topovima, fluoroskopskim naočalama i nose teški oklop. Usto trio i leti s pomoću raketnih naprtnjača. Na sveučilištu Empire Stateu Harry Osborn (Ian Ziering), Mary Jane Watson/Mj (Lisa Loeb) i Peter Parker (Neil Patrick Harris) provode bezbrižno popodne gledajući kroz Harryjev dalekozor.

6.ep, utorak 30. travnja

Peter Parker (Neil Patrick Harris) održava ravnotežu vodeći tajni život pod alter-egom Spider-Mana i time se žrtvuje više od većine ljudi. Ovo jutro nije ništa drukčije, balansira studentski i društveni život koji je u punom cvatu te usput ide iz jedne u drugu herojsku avanturu spašavanja. No ne može se spasiti od Christine, nove partnerice u labosu iz psihologije. Ona je vrlo darovita studentica, no i prilično osebujna znanstvenica koja je fanatično opsjednuta Spider-Manom. Uvjerava Petera da je izumila savršen uređaj koji će im donijeti odličnu ocjenu iz kolegija. Riječ je o ESP-kruni, demonstrirat će njezinu funkciju tako što će pročitati Peterove misli. Prilikom demonstracije dođe do kvara i kruna joj potrese mozak strujom.

7.ep, srijeda 1. svibnja

Dva se tinejdžera zafrkavaju u napuštenoj elektrani i pritom naiđu na oslabljenog Electra, koji je nekoć bio Max Dillon (iz nastavka The Party) (Ethan Embry). Electro se cijelo vrijeme skrivao u elektrani i kovao strujom nabijen plan povratka. Srećom za dvojicu tinejdžera, na vrijeme se pojavljuje Spider-Man (Neil Patrick Harris) i uspijeva ih spasiti od prženja strujom. Na sveučilištu Empire Stateu prof. Williams drži predavanje iz kemije, a Sally se uznemiri nakon što joj računalo pošalje poruku iz čista mira. Učeći kasnije tog dana u sobi, na TV-ekranu pojavljuje se jeziva slika Electra. Sally je bila na tulumu bratstva kad se Max pretvorio u Electra, čini se da se vratio po nju jer je voli i želi da budu zajedno.

8.ep, četvrtak 2. svibnja

Peter Parker (Neil Patrick Harris) nalazi se na konferenciji za novinare na kojoj se javnosti obraćaju gradonačelnik New Yorka i Tremaine, europski dostojanstvenik. Prilikom odlaska sa svečanosti na njihovu limuzinu netko provede napad bombom-strelicom, a Spider-Man dolazi u spas. Peterova prijateljica i tajna simpatija Indira Daimonji/Indy (Angelle Brooks), pripravnica na TV-postaji Empire-1, pomaže mu prodati snimku konferencije i strke oko limuzine. Ubrzo nakon toga netko provaljuje u Peterov i Harryjev stan i radi nered te se nameće zaključak da su provalnici tražili snimku gradonačelnikova govora. Digitalna obrada snimke otkriva da je bombu bacila žena! Indy otkriva da je žena na snimci Silver Sable (Virginia Madsen), plaćeni ubojica iz Istočne Europe

9.ep, petak 3. svibnja

Spider-Mana (Neil Patrick Harris) je zloglasni Kingpin (Michael Clarke Duncan) prijevarom nagovorio da ukrade superčip TX-1 koji može provaliti kriptiranu povjerljivu satelitsku komunikaciju između financijskih tržišta. Kingpinovi pomoćnici, prerušeni u agente FBI-a, nagovore Spider-Mana da ukrade čip mafiji i vrati ga FBI-u. Kao nagradu za to domoljubno djelo obećaju mu da će objaviti kako im je upravo on pomogao te će tako popraviti njegov prilično loš imidž. Naravno da će to domoljublje naštetiti Peterovu društvenom životu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju