Svi ljubitelji vrhunske produkcije mogu u cijelosti pratiti hit seriju 'Spartak:Krv i pijesak' na platformi OYO. Serija koja obiluje predstavlja potpuno drugačiju viziju drevne priče o Spartaku.

Andy Whitfield i Ksena: princeza ratnica u spektaklu 'Spartak:krv i pijesak'

Svi ljubitelji vrhunske produkcije mogu u cijelosti pratiti hit seriju 'Spartak:Krv i pijesak' na platformi OYO. Serija koja obiluje eksplicitnim scenama predstavlja potpuno drugačiju viziju drevne priče o Spartaku. Riječ je o hrabrom i senzualnom novom prikazu epskih vremena. Uzbudljive i napete akcijske scene prikazane u inovativnom stripovskom stilu (stilu 300 i Sin Cityja) u kombinaciji sa sofisticiranom i seksi dramom te zamršenim političkim spletkama. Serija je u cijelosti snimljena u studijima na Novom Zelandu, a glumačku ekipu predvodi Spartak pokojni glumac Andy Whitfield, Velšanin koji je u proteklih 10 godina živio u Australiji.

U ožujku 2010, Whitfieldu je dijagnosticiran ne-Hodgkinov limfom te je odmah započeo liječenje na Novom Zelandu. Ovo je odgodilo snimanje druge sezone serije. Dok je čekala njegov oporavak, produkcija je proizvela šest epizoda pod nazivom Spartak: Bogovi Arene, a Whitfield je posudio svoj glas. Andy Whitfield je preminuo 11.09.2011., nakon 18 mjeseci borbe s bolesti, u dobi od 39 godina. Ovom glumcu posvećena je prva epizoda serije,naime na kraju odjavne špice stavljena je njegova fotografija na kojoj je stajao potpis 'Naš najveći junak'. Jedna od glavnih glumica je Lucy Lawless najpoznatija po ulozi Ksene, princeze ratnice, koja je trebala glumiti i američkoj fantastično-pustolovnoj trilogiji ´Gospodar prstenova´. Peter Jackson ju je pozvao na audiciju za ulogu Galadriel, ali je odbila jer bi njena tadašnja trudnoća usporila produkciju. Inspiraciju za seriju izvršni producenti su pronašli i u kultnom filmu Stanleyja Kubricka s Kirkom Douglasom u ulozi Spartaka. Premijera treće sezone ove serija očekuje se 25.siječnja ove godine, a necenzuriranu verziju prve sezone gledatelji mogu pratiti na platformi OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju