Odrastanje superheroja se nastavlja! Moćni zlikovci se vraćaju u prošlost kako bi mladom Supermanu pomrsili račune. Nova sezona serije 'Smallville' od 11. lipnja na Novoj TV!

8.sezona, 1.epizoda - subota 11. lipnja

Osma sezona događa se nekoliko tjedana nakon eksplozije ledene tvrđave. Lexov tim pokušava naći svoga šefa. Liga pravde pod vodstvom Greena Arrowa (Justin Hartley) dolazi spasiti Clarka koji je nestao nakon urušavanja tvrđave. Trojac se suprostavlja novoj direktorici LuthorCorpa, Tessi Mercer (Cassidy Freeman). U međuvremenu, Chloe je zatočila sumnjiva skupina koja je saznala za njezine sposobnosti.
Clarkov je prvi radni dan u Daily Planetu s Lois. Moraju napisati članak o autobusu koji je eksplodirao ispred zgrade. Clark spašava Bette (Jessica Parker Kennedy), mladu djevojku koja se sprijateljuje s Chloe. No Bette krije veliku tajnu. Bolničar Davis Bloom (Sam Witwer) stiže u Metropolis i zaljubi se u Chloe.Oliver se sruši na dobrotvornoj zabavi i sazna da će umrijeti za 24 sata. Clark i Chloe zovu Davisa u pomoć, no njegova je prognoza loša. Oliver se u bunilu prisjeća vremena kad je bio na otoku i prvi put naučio rabiti luk i strijelu. Također se i sjeća prvog susreta s Tess nakon što ju je oteo diler. U međuvremenu, Chloe odlučuje upotrijebiti nove moći kako bi pomogla Oliveru. Clark je iznenađen.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju