Clark je zatečen kada se Kara vrati na Zemlju i kaže mu da ju je poslao Jor El da zaustavi silu tame koja dolazi jer ne vjeruje da će Clark to uspjeti obaviti

Sez.10., 3.-4.ep. - 15. veljače

Clark je zatečen kada se Kara vrati na Zemlju i kaže mu da ju je poslao Jor El da zaustavi silu tame koja dolazi jer ne vjeruje da će Clark to uspjeti obaviti. U međuvremenu, Lois se suoči s Gordonom Godfreyem, radijskim DJ-em koji vodi kampanju protiv heroja nakon što zaprijeti Zelenoj Strijeli. Međutim, nakon što Godfreyja zaposjedne sila tame, on uzme Lois za taoca te Clark i Kara dolaze da je spase.

U događaju koji ruši rekorde, 200. epizoda serije donosi neka poznata lica poput JAMESA MARSTERSA kao Lumenog. U namjeri da oraspoloži Clarka, Lois ga nagovori da odu u Smallville na njihovu petogodišnju obljetnicu mature. Ponovni posjet domu Crowsa podsjeti Clarka na stara vremena s Lanom (bivša zvijezda serije KRISTIN KREUK) i Chloe, dok je Lois bijesna što se nitko ne sjeća njezinog petodnevnog studiranja. Lumeni 5.0 (Marsters) koristi svoj prsten za posjet iz budućnosti te vodi Clarka kroz njegovu prošlost, sadašnjost i budućnost. On pokaže Clarku što se doista dogodilo te noći kad je Jonathan umro, Oliverovu trenutačnu bol, Clarkovu budućnost u „Daily Planetu“ s Lois i njegovu ulogu kao omiljenog crveno-plavog superheroja Zemlje.


10.sez, 5.-6.ep - 16. veljače

Lois odluči reći Clarku da poznaje Blura, ali slučajno aktivira drevni predmet koji je pretvori u božicu Isiss koja ima supermoći. Oliver i Clark nevoljko odluče zamoliti Tessu da im pomogne oko Lois. U međuvremenu, Cat Grant (gostujuća zvijezda Keri Lynn Pratt) vidi kako Lois kao Isis koristi svoje supermoći, misli da je Lois Blur i odluči to dokazati.
Zabrinut zbog Loisine sigurnosti, Clark je odvrati od pisanja članka o Zakonu o registraciji vigilanata predloživši joj da piše o nečem drugom. Nakon što joj sve prizna, ljutita Lois mu kaže da se može sama brinuti za sebe. No kada zbog probušene gume na autu zaglavi usred ničeg, njihovi planovi krenu po zlu i Lois se nađe u velikoj opasnosti. U međuvremenu, Tess traži lijek za Alexandera koji ubrzano stari.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju