Stara poslovica glasi 'Ljubavne rane može izliječiti samo onaj koji ih je zadao'.

21.epizoda - 1. studenog
Alejandro kaže Fernandi da planira uništiti Gonzala sačuvanim dionicama koje je kupio. Fernanda kaže Alejandru da je Alfredo bio njezina prva ljubav, ali Gonzalo je njezina prava ljubav. Florencia se onesvijesti kad joj Renata kaže da je Gonzalo u zatvoru. Nuria kaže Cesaru da Bertha zna da je ona trudna. Gonzalo i Vicente pregledavaju neke dokumente i on mu kaže da dokumenti pokazuju da je Cesar kriv za pronevjeru. Alejandro kaže Lizaniji i Dairi da će iskoristiti Berthinu ogrlicu da sazna ima li ona torbu s dizajnima svoga oca. Miranda obeća Florenciji da neće prilaziti Fabriciju. Preko telefona Bertha pokušava okrenuti Alejandra protiv Mirande i Fabricija. Rebeca kaže Angelu da je Juliovo stanje ozbiljno.

22.epizoda - 1. studenog
Renata kaže Berthi da je Miranda potrošila cijelo bogatstvo na dobrotvoran rad. Vicente kaže Gonzalu da će biti prebačen u drugi zatvor. Alejandro kaže Mirandi da mu je stalo do Florencije. Alejandro pomaže Florenciji i Fabriciju da se pomire. Gonzalo kaže Rebeci da je Cesar odgovoran za pronevjeru u investicijama San Llorente. Alejandro se naljuti na Fabricija i savjetuje mu da usreći Florenciju. Cesar kaže Romanu da će on biti odgovoran za sve, jer će Gonzalo biti odsutan. Naredi mu neka uhodi Fernandu. Kaže mu sve što zna i daje mu nalog za deložaciju iz naselja. Fabricio se svađa sa Cesarom, jer je ovaj izbacio Rebecu iz kuće. Miranda pljusne Renatu, jer je rekla da je Gonzalo zločinac.

23.epizoda - 2. studenog
U butiku policija pregledava Renatinu torbicu i nađe nakit koji je Veronica ubacila, a da ova to nije ni primijetila. Florencia kaže Fernandi da se pristaje susresti s njome samo zato što ju je to Bertha zamolila. U butiku Miranda plaća nakit koji su našli kod Renate. Gonzalo zamoli Cesara da ne prilazi Mirandi i kaže mu da zna da on stoji iza pronevjere. Alejandro kaže Vicenteu da će preuzeti sve Gonzalove troškove. Renata kaže Tomasi da Veronica misli da bi ona mogla biti kleptomanka i da zato nije ni shvatila da je stavila nakit u torbu. Daira i Lizania mole Alejandra da pomogne Gonzalu. Fernanda kaže Mirandi i Pameli da Florencia možda neće dočekati kraj trudnoće. Miranda kaže Angelu da je Julio imao srčani udar i da umire.

24.epizoda - 2. studenog
Lizania Paulu preko telefona da svoju adresu kako bi je on mogao posjetiti. Alejandro i Miranda se poljube. Bertha moli Veronicu da kaže svim svojim prijateljicama da je Renata ukrala nakit, a u zamjenu će joj ona dati novac. Alejandro predlaže Mirandi da si daju vremena da se upoznaju. Ona shvati da ne voli Fabricija i pristaje. Bertha se ljuti, jer Miranda kaže da se neće maknuti od Alejandra. Alejandro kaže Dairi da je zaljubljen u Mirandu. Nuria kaže Cesaru da pregledavaju njegove bankovne račune. Cesar zamoli Romana da provjeri Nuriju i da dozna tko štiti Fernandu.

25.epizoda - 3. studenog
Tajkun kaže Gonzalu da je plaćen da ga štiti. Jedan zlatar kaže Alejandru tko je mogao izraditi Berthinu ogrlicu i da je to Alfredov dizajn. Lulu kaže Mirandi gdje je Alejandro smjestio bolesnike iz bolnice u Tapijulapi. Vicente kaže Gonzalu da ga tajkun štiti od Osvalda Manriqueza. Romeo i Chaquiras uhode Raula i preko telefona kažu Samsonu da Renata sigurno ima više novca. Alejandro kaže Fabriciju da je on Florencijin brat, ali da ona to ne zna. Roberto kaže Alejandru i Fabriciju da mu je Bertha donijela dizajn i zamolila ga da izradi ogrlicu. Alejandro daje Mirandi prsten koji je napravio Alfredo te je zaprosi.

26.epizoda - 3. studenog
Fabricio kaže Berthi da i dalje Mirandi daje nade kako se ona ne bi zaljubila u Cesara. Rebeca kaže Fernandi da Gonzalu nije smjela prešutjeti da Florencia nije njegova kći. Lizania kaže Alejandru da je zaljubljena u Raula. On joj kaže da je zaprosio Mirandu. Miranda kaže Cesaru da ju je Alejandro zaprosio i moli ga da njihov odnos bude isključivo poslovan. Samson kaže Raulu da će morati platiti određeni iznos kako bi bio zaštićen. Alejandro se prisjeća trenutaka provedenih s Mirandom. Ona se prisjeća što se dogodilo među njima. Fernanda kaže Rebeci da ako ona kaže Florenciji, Mirandi i Renati za njezinu prošlost, ona će Gonzalu reći da Cesarov i Fabriciov otac nije mrtav.

27.epizoda - 4. studenog
Roman kaže Cesaru da se sprijateljio s Amparo kako bi doznao više o Fernandi. Vicente kaže Mirandi tko je jedini tko može spasiti Gonzala iz zatvora. Alejandro moli Luciana da otputuje u Mexico City da riješi probleme u investicijama obitelji San Llorente. Florencia zamoli Fabricija da se više ne viđa i ne pomaže Mirandi. Bertha kaže Renati da će Fernanda provesti nekoliko dana s njima i da bi joj trebale pokvariti boravak ondje. Miranda kaže Alejandru da ona vjeruje Cesaru. Fernanda kaže Gonzalu da je rekla Cesaru što su joj on i Bertha učinili. Vicente saziva sastanak dioničara. Julio se budi iz kome. Miranda potvrđuje Pameli da je zaljubljena u Alejandra.

28.epizoda - 4. studenog
Gabino kaže Berthi da su radnici na imanju uznemireni, jer žele povišicu plaće. Pamela i Andrea gledaju slike i ova joj kaže da je muškarac sa slike Pamelin otac koji ih je ostavio i nije se nikad vratio. Cesar razgovara s Lucianom preko telefona i rješava pitanje rezerviranih dionica. Raul kaže Dairi kako je upoznao Lizaniju. Luciano odbija prodati rezervirane dionice Cesaru. Daira moli Alejandra da joj da priliku da upozna Raula. Fabricio kaže Florenciji, Renati i Tomasi da se Bertha rasplakala i da ga je napao pas Lucas. Nuria kaže Mirandi da se sastanak dioničar ne može održat,i jer ju je otkazao vlasnik rezerviranih dionica.

29.epizoda - 5. studenog
Cesar kaže Fernandi da nije ucjenjivao Gonzala onime što mu je ona rekla. Luis Alberto daje Nuriji omotnicu s novcem i kaže joj da kupi stvari za dijete, ali da ništa ne kaže Cesaru. Otac Santiago savjetuje Amparo da ne skriva svoju vezu s Romanom. Bertha kaže Fernandi da joj Miranda neće oteti Alejandra. Miranda se naljuti na Alejandra, jer je on dopustio Berthi da koketira s njime. Tomasa kaže Fernandi da je Bertha savjetovala Florenciji i Renati da budu zle prema njoj. Alejandro kaže Berthi da je našao zlatara koji joj je izradio ogrlicu s Alfredovim dizajnom. On misli da Bertha ima Alfredove dizajne. Gabino kaže Mirandi da radnici na imanju žele povišicu.

30.epizoda - 5. studenog
Miranda kaže radnicima s imanja da im ne može dati povišicu i neka odu oni koji žele otići. Tomasa kaže Fernandi da je Bertha odnijela njezinu unuku, jer je Naty uzela pištolj koji je ozlijedio Alfreda. Ona kaže da drži Naty u staračkom domu. Alejandro kaže Lucianu da nije mogao ni zamisliti da mu je Florencia sestra ni da će se zaljubiti u Mirandu. Miranda moli Fabricija da joj više ne prilazi. Bertha kaže Cesaru da ne zna ime čovjeka kojeg je ubio Gonzalo. Florencia prigovara Mirandi što je zagrlila Fabricija i onesvijesti se.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju