Iako je obećala Tomu da će biti s njim na operaciji,Christina nije na raspolaganju kada to treba..

2.sez, 6.ep - 12. kolovoza

Iako je obećala Tomu da će biti s njim na operaciji, Christina nije na raspolaganju kad Salim Amara na Hitnu dovede svoju trudnu ženu Aneesu. Već u teškoj situaciji zbog Salimova slabog engleskog, Christina se suočava s dodatnim problemima jer on ne dopušta da mu itko dira ženu. I dok se Christina i Steve svim silama trude spasiti Aneesino nerođeno dijete, Christina se onesvijesti. U međuvremenu, kad stariji kirurg, doktor Daniel Arkin, dođe u bolnicu u poodmaklom stadiju raka gušterače, Gail shvati da je njezin stari prijatelj došao u bolnicu umrijeti. Christina ne može doći, pa Erin prati Toma na operaciju.

 

2.sez, 7.ep - 13. kolovoza

Već uzrujana jer je zatekla Camille i Marcusa pod tušem, Christina se iznenadi kad njezina stara prijateljica Donna Alberghetti dođe na Hitnu pomoć jer se onesvijestila kad je isprobavala vjenčanicu. Iako Donna želi da je odmah puste iz bolnice, nalazi pokazuju da ima encefalitis. I dok se Kelly bavi Cassie Maxwell, 15-godišnjom učenicom koja se onesvijestila nakon neuspjeha u školi, Steve pozove Bobbie na spoj. U međuvremenu u bolnicu stiže Ben Adams čija je punica izazvala nesreću u kojoj je poginuo doktor Paul Hyun.

 

2.sez, 8.ep - 14. kolovoza

Još je jedan užurbani dan u Hitnoj kad uspaničena Isabel krene u potragu za Christinom tvrdeći da je primijetila da nešto nije u redu s njezinim nepokretnim sinom Mosesom kad ga je posjetila kod udomitelja. Iako socijalna radnica zadužena za Mosesa tvrdi da ga Isabel ne može tako skoro ponovno vidjeti, Christina intervenira i majci beskućnici nabavlja adresu udomitelja. Međutim, dobro se djelo kažnjava kad je detektiv Nick Renata obavijesti da je Isabel otela svoje dijete.

 

2.sez, 9.ep - 15. kolovoza

Tom nevoljko privremeno prihvaća mjesto šefa kirurgije, a Morrissey se trudi da se svi usredotoče na nadolazeću reviziju bolnice James River. Christina sumnja da Camille fizički zlostavlja njezin dečko Marcus. No kad ga Christina u bijesu prijavi policiji koja ga uhiti, Marcus kaže Bobbie da nije odgovoran za Camilleine posjekotine i modrice. U međuvremenu Kelly panično traži nestali fotoaparat koji pripada majci bolesnice preminule od raka, a Tom optužuje Erin da je prekoračila granice svojim trudom da mu nađe novi posao. 

 




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju