Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

67.epizoda - 1. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall) i Charlotte (Kristin Davis) pokušavaju se prilagoditi na Mirandin (Cynthia Nixon) novi život sa sinom Bradyjem. Samantha je još bijesna na nevjernog Richarda Wrighta (James Remar). Charlotte je preboljela Treyja (Kyle MacLachlan) i spremna je za novu ljubav, a Carrie se pita je li za nju kasno s obzirom na to da su Faca (Chris Noth) i Aidan (John Corbett )nestali iz njezina života.

68.epizoda - 2. studenog
Samantha (Kim Cattrall) je ponovno s Richardom (James Remar), koji joj se ispričao i poklonio dijamantni prsten. U međuvremenu, Carrie (Sarah Jessica Parker) izbjegava svog urednika, jer misli da će dobiti otkaz, no sazna da joj želi predložiti da napiše knjigu. Charlotte (Kristin Davis) vodi Carrie na tečaj o pozitivizmu i Carrie otkrije da je Charlotte puna negativnosti, a osim toga, ima i slomljeno srce. Steve (David Eigenberg) želi da se Brady krsti. Miranda (Cynthia Nixon) zamoli Carrie da mu bude kuma.

69.epizoda - 3. studenog
Charlotte (Kristin Davis) ne želi slaviti trideset i šesti rođendan. Zajedno s Mirandom (Cynthia Nixon) i Charlotte odlazi se pridružiti Samanthi (Kim Cattrall). Ona se cijelo to vrijeme, boji se da će ostati stara cura. Zbog te unutarnje borbe potpuno promijeni izgled.

70.epizoda - 4. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker) pokušava osmisliti naslovnicu za knjigu. Samantha (Kim Cattrall) se pita je li prestara za svoj način života. Charlotte (Kristin Davis) čita knjigu za samopomoć.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju