Jerry unajmi čistačicu za stan, ali na kraju joj plaća za nešto više od čišćenja. Očajnički željan pažnje na poslu, George pokušava sam sebi nadjenuti zvučan nadimak.

175.-176.ep, ponedjeljak 30. srpnja
Jerry unajmi čistačicu za stan, ali na kraju joj plaća za nešto više od čišćenja. Očajnički željan pažnje na poslu, George pokušava sam sebi nadjenuti zvučan nadimak. U međuvremenu, Kramer (Michael Richards) pokušava održati iznenadnu vezu na daljinu, dok Elaine (Julia Louise-Dreyfus) dobiva novi broj telefona, koji je prije pripadao nedavno preminuloj baki.

Na putu s neravnopravne utakmice Metsa, društvo upadne u beskonačnu prometnu gužvu koju zakomplicira parada povodom Dana Portorika. Na kraju dana svo četvero nađu se u vrlo kompromitirajućim situacijama

177.-178.ep, utorak 31. srpnja
Jerry (Jerry Seinfeld), Elaine (Julia Louise-Dreyfus), George (Jason Alexander) i Kramer (Michael Richards) planiraju ići u kino, ali Jerry odluči zastati i provrtjeti devet godina uspomena. Kroz glavu mu prolaze sve bivše veze (počeci i prekidi) i slična prisjećanja.

I dalje se Seinfeldu vrte scene iz prošlosti, a na kraju se prikažu kiksevi i glazbena montaža uz pjesmu "Good Riddance (Time of Your Life)" grupe Green Day, s njihovog albuma Nimrod iz 1997.

179.-180.ep, srijeda 1. kolovoza
Novi predsjednik NBC-a pozove Jerryja (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) na sastanak i ponudi im seriju temeljenu na pilot-epizodi "Jerryja". Na VIP putu za Pariz, avion NBC-a prisiljen je sletjeti u Lathamu u Massachusettsu. Ondje društvo postrani promatra krađu auta i uhićeni su po novom zakonu o 'dobrom Samaritancu'.

Jerryju (Jerry Seinfeld), Georgeu (Jason Alexander), Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Krameru (Michael Richards) se sudi, a brani ih Jackie Chiles. Pozvani su svjedoci o karakteru iz prošlih nastavaka i četvero junaka je osuđeno na godinu dana zatvora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju