Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld! Kultna newyorška ekipa u svakodnevnim i običnim situacijama koje nikada nisu onako jednostavne kakvima bi trebale biti!

111.-112.ep - Ponedjeljak
Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) dogovore se da će promijeniti ponašanje sa ženama. No čini se da Jerry nije svjestan dogovora. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ne može spavati u novom stanu, jer susjedima stalno laje pas. Kramer (Michael Richards) joj predloži rješenje. George se vrati Susan, djevojci iz televizijske kuće NBC, te ju zaprosi i nakon nekoliko sati uvjeravanja, ona pristane.

Elainein (Julia Louise-Dreyfus) problem rješi ljubazni susjed. Kramer (Michael Richards) se brine zbog sudjelovanja u otmici psa. George (Jason Alexander) odluči odgoditi zaruke. Elaine je ljubomorna što se George prvi zaručio. Kramer i Jerry (Jerry Seinfeld) pokušavaju pogledati film Plan 9 From Outer Space, ali Kramer uspije napraviti nered.

113.-114.ep - Utorak
George (Jason Alexander) osjeća pritisak zbog veze sa Susan, te odluči pomoći čuvaru koji radi u trgovini njezina ujaka. Kramerov (Michael Richards) prijatelj Maestro zainteresira Kramera pričom o nekretninama u Toskani. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) počne hodati s Maestrom (Mark Metcalf). Kramer može popiti besplatnu kavu gdje god poželi. Jerry (Jerry Seinfeld) se raspituje kod Poppyja (Reni Santoni) o Toskani, a njegov mu rođak ponudi nešto što ne može odbiti.

Elaine (Julia Louise-Dreyfus) treba ići na spoj na slijepo, ali otkrije da tip voli pse. Georgeu (Jason Alexander) u oko upadne malo soka od grejpa i on ne može prestati žmirkati. Zbog svoje zdrave prehrane, Jerry (Jerry Seinfeld) dolazi u sukob s djevojkom, Elaineinom rođakinjom.

115.-116.ep - Srijeda
George (Jason Alexander) pokupi lošu naviku na poslu. Tijekom njujorškog maratona, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) u svom stanu ugosti stranog trkača. No on prespava utrku i Jerry (Jerry Seinfeld) postane opsjednut time da se to više ne dogodi. Krameru (Michael Richards), prijatelj Lomez priredi toplu kupku, a Elaine nema inspiracije za rad.

Cijelo društvo obožava juhe koje sprema kuhar zvani 'Jušni Nacist'. Jerry (Jerry Seinfeld) i njegova djevojka pretjeruju s nježnostima na javnim mjestima i Georgea (Jason Alexander) to izluđuje. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) kupi antikni ormarić, no dok ga Kramer (Michael Richards) čuva netko ga ukrade.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju