Erica je napadnuta u vlastitom domu i život joj je u opasnosti.

5.ep - 26. kolovoza

Erica je napadnuta u vlastitom domu i život joj je u opasnosti. Dok Posjetitelji grade svoju obranu, pokret otpora dobiva novoga, opasnog člana. Anna se pita zašto Chad ignorira svoju bolest, a Ryan je sve zabrinutiji za Val i njezinu "nenormalnu" trudnoću.

6.ep - 27. kolovoza

Anna najavljuje da će odabrani ljudi moći živjeti na svih 29 svemirskih brodova. Ryan spoznaje da je Valeriena trudnoća strahovito uznapredovala. Tyler doznaje tajnu o svojoj majci Erici, a netko se žrtvuje kako bi spasio Ryana.

7.ep - 28. kolovoza

Erica, Ryan i Jack kreću na opasan zadatak ne bi li pronašli legendarnog Johna Maya (Michael Trucco) koji im može pomoći da spase Georgieja (David Richmond-Peck). Anna želi da Chad napravi prilog o programu "Život na brodu". Tyler ispituje Ericu o svojoj tajanstvenoj prošlosti. A što je s Ryanovom prošlošću?

8.ep - 29. kolovoza

Chad i Anna putuju u Ženevu, na UN-ov energetski samit, gdje će Anna svijetu darovati dio svoje tehnologije. U međuvremenu, Erica saznaje da Radna skupina istražuje Petu kolonu. Valerie se daje u bijeg jer shvaća da nešto nije u redu s njezinim djetetom i nije sigurna može li vjerovati Ryanu.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju