U prvome nastavku druge sezone akcija se nastavlja ondje gdje je stala na kraju prve sezone. Anna je prizvala Crveno nebo. Svijet je u rasulu, na rubu rata. Može li se itko suprotstaviti Anni?

2. sez, 1.ep PONEDJELJAK

U prvome nastavku druge sezone akcija se nastavlja ondje gdje je stala na kraju prve sezone. Anna je prizvala Crveno nebo. Svijet je u rasulu, na rubu rata. Može li se itko suprotstaviti Anni? Ryan je u izolaciji na matičnome brodu kako bi Anna eksperimentirala na njegovoj hibridnoj bebi. Chad se želi iskupiti jer ga je Anna iskorištavala pa kani pristupiti Petoj koloni. Erica kreće u potragu za dr. Sidneyjem Millerom (BRET HARRISON), znanstvenikom koji zna što je Crveno nebo. Užasnuta doznaje što P-ovci zapravo rade na našem planetu. U ulozi Annine majke Diane gostuje JANE BADLER.

2.sez, 2.ep, UTORAK

Anna i Diana suočavaju se u mračnim zakucima matičnoga broda. Ondje je Diana čamila 15 godina, a da uopće nije vidjela Annu. Erica analizira Tylerovu krv i doznaje da su joj P-ovci napravili nešto strašno dok je bila trudna.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju