Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

08. kolovoz
Gđa Bernarda dođe k svijesti i bijesna otkriva da su odnijeli sve što je imala u sefu. Licemjerna Ximena moli Maríju Desamparadu da joj oprosti, kaže joj da se liječi i da se mnogo promijenila. Kaže da želi da bude sretna s Maximilianom i uvjerava je da je nikad više neće vidjeti. María Desamparada ispriča Maximilianu o svom susretu s Ximenom i kaže mu da ne vjeruje u njezinu iskrenost, Maximiliano odgovori da joj ni on ne vjeruje. Da se osveti Maximilianu i Guillermu, Ximena pošalje Leoneli bocu pića, a ona uspije pobijediti svoju želju za pićem. Gđa Bernarda je ljuta i požali se ocu Juanu Pablu da su joj sve uzeli, otac kaže da je dobro što je nisu ozlijedili i da ne smije biti vezana uz materijalna dobra. Gđa Bernarda mu ljutito odgovori da će paziti na Evu i ako otkrije da je ona kriva za krađu, strpat će je u zatvor.

Osvaldo se jako iznenadi kad mu Victoria kaže da ima rak dojke i da je to skrivala da se ne bi brinuli za nju, da joj je liječnik rekao da odmah mora na operaciju, ali da je Fernandina operacija bila važnija. Fernanda kaže Cruzu da će živjeti u kući njezinih roditelja, a on odgovori da to ne dolazi u obzir, nego da će živjeti u jednoj sobi u njegovu susjedstvu koja je skromna, ali ima sve što im treba. Fernanda odgovori da ima pravo i da je bolje da žive sami. Leonela se bori protiv želje za pićem. Leonela kaže Guillermu da se nada da će kazalište opet biti njegovo da mogu napraviti predstavu jer joj san o povratku na scenu najviše pomaže da ostane trijezna, a aplauz publike pruža joj veće zadovoljstvo od alkohola.

09. kolovoz
Fernanda se pristaje udati za Cruza pred tužnim Fabiánovim pogledom. Otac Juan Pablo upućuje im emotivni govor, a zatim uživaju u veseloj zabavi u društvu svojih najdražih.

10. kolovoz
Bernarda upozori Rodolfa Padillu da će, ako je slučajno prevari, završiti kao Škorpion i naređuje mu da pokopa njegovo tijelo. Leonela je smirena i nema želju za alkoholom nakon Heriberova posjeta. Otac Juan zabrinut je kad mu Fausto kaže da Bernarda zna njegov pravi identitet i kaže mu da više neće dolaziti u naselje. Fausto mu kaže da mora čuvati Mariju i njezina sina. Otac mu kaže da će ih on čuvati, a on će ostati živjeti u župnom dvoru. Bernarda kaže ocu Juanu Pablu da je iznenađena njegovim posjetom jer je mislila da će je kazniti zbog njezinih hirova. Otac joj odgovori da on ne reagira hirovito i samo ju je molio da ima milosti, ali neka ne govori nikomu to što je saznala od Fausta i samo je upozorava da, ako se išta dogodi njemu ili Evi, on će je prijaviti policiji tako da dobije zasluženu kaznu – doživotan zatvor. Alonso kaže ocu Juanu Pablu da je ipak odlučio napraviti pretrage da vidi zašto stalno pada u nesvijest i zašto mu stalno curi krv iz nosa. Moli ga da ide s njime.

11. kolovoz
Leonela se razveseli kad je Maximiliano zamoli da ostane kod nje nekoliko dana dok ne nađe kamo će otići. Bernarda dolazi u Marijinu kuću i licemjerno je moli za oprost, nudi joj svoju potporu pod uvjetom da više ne dopusti da joj Victoria prilazi i da ne vjeruje u njezine dobre namjere. Maria joj kaže da joj je ona baka i ponaša se prema njoj jednako kao Victoria koja je jedan dan došla i rekla da u njoj vidi svoju mamu, ne znajući da joj je ona zapravo baka i čim je mogla, ponizila ju je. Kaže da ne vjeruje u njezine dobre namjere i da joj se Victoria ne mora ni u što zaklinjati jer se ona već sama zaklela da je Victoria Sandoval izvan njezina života. Alonso predlaže Mariji da opet radi s njime. Ona mu kaže da ga više ne želi povrijediti. Alonso odgovara da to svejedno čini jer ga stalno podsjeća i ljubi. Ximena odlazi k Leoneli i ondje zatekne Maximiliana s malim Osvaldom. Zamoli da ga dobije na nekoliko dana. Maximiliano odgovori da joj ga neće nikad vratiti, a Ximena ga upozori da će se boriti da ga dobije natrag.
Alonso zamoli oca Juana Pabla da mu pomogne uvjeriti Mariju da pristane raditi reklamu kojom će zaraditi dobar novac. Otac mu kaže da je to zbog posla i zato da je makne od Maximiliana, da traži nemoguće. Alonso odgovori da se može boriti za Marijinu ljubav, da je to izazov i već je to rekao Maxu. Maria zahtijeva od oca Juana Pabla da joj objasni zašto je porekao da je on njezin biološki otac onoga dana kad ju je Max zaprosio pred Sandovalima. Kaže da se opravdao rekavši da joj je poput oca i podupro ju je, ali nikad nije ništa pojasnio. Otac Juan Pablo odgovara da ima snažan razlog, ali to ne znači da je ne voli poput kćeri. Maria odgovara da kad bi to bila istina, zauzeo bi se za nju, ali on ju je sakrio i ako joj ne kaže istinu, neće ga više smatrati ocem i djedom svoga djeteta.

12. kolovoz
Maximiliano kaže Mariji da je siguran da Alonso ne zna za njegovu bolest jer su nalazi bili zapečaćeni kad ih je podigao. Kaže da mu dr. Rios može samo dati lijekove protiv boli, ali nema lijeka za bolest. Pita bi li trebao reći Alonsu i zagrle se u suzama. Bernarda je zabrinuta jer Vicente inzistira da nađe svoju tetu Tomasu. Otac Juan Pablo želi pomoći opravdati njezin nestanak. Otac ljutito kaže da je nečuveno da ga se imenuje sudionikom. Upozorava da će Vicente i dalje tražiti svoju tetu i ako dođe do Victorije, ona će mu pomoći jer je sigurna da ju je ona (Bernarda) ubila. Bernarda odgovara da nije nikoga briga je li gadura poput Tomase živa ili mrtva. Otac Juan Pablo sav izvan sebe odgovara da su sva živa bića, siromasi i bogataši, važni pred Bogom i ako dođe do Victorije, poslat će policiju za njom. Bernarda vidi da se uzrujao i licemjerno mu kaže da joj je žao zbog svega zla koje je učinila i Juan Pablo odgovori da se nada da su njezine riječi iskrene jer se još nije spasila.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju