Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

8.epizoda - ponedjeljak 25. travnja
María kaže Maxu da želi imati obitelj, jer želi biti uz one koje voli i koji vole nju. Max se i dalje trudi zavesti je, a María mu odgovara da ne želi da je iskoristi prvi muškarac s kojim se zabavlja. Antoineta je zaljubljena u Oscara, no on je zaljubljen u Victoriju. Antoineta kaže Oscaru da je zaljubljena u nekoga tko joj ne može uzvratiti ljubav. On ne vidi da ima žena koje bi željele biti njegove djevojke. Oscar joj kaže kako je svjestan toga da je sam, no ne želi od toga raditi predstavu. Naviknut će se živjeti bez žene koju voli. Antoineta mu kaže kako će požaliti zbog svoje odluke kad bude stariji. Osvaldo kaže Victoriji da uživa provoditi vrijeme s njom, ali se ponekad osjeća usamljeno.

9.epizoda - utorak 26. travnja
María Desamparada kaže ocu Juanu Pablu da nema strašnije stvari nego kad ne znaš zašto su te roditelji ostavili. On joj odgovara da ih ne bi trebala osuđivati ako ne zna zašto su to učinili. Victoria je ljuta jer se jedna djevojka koja radi za nju udaje, a druga je trudna. Traži otpremninu za njih. Max je pokušava uvjeriti da su i modeli ljudska bića te da imaju i snove i potrebe. Victoria mu kaže kako su one odabrale taj posao te da ih nikada nije tjerala ni na što. Max je pita bi li se ona odrekla majčinstva ili bogatstva zbog karijere. Victoria mu govori da, kako bi zasjala na vrhu, mora biti prva i ne smije osjećati žaljenje ni za koga i ni za što.

10.epizoda - srijeda 27. travnja
María Desamparada, sretna, govori Naty i Lindi da je u vezi s Maxom. Linda im kaže da odlazi, jer oni ne podržavaju ništa što ona čini. Victoria, uplakana, kaže Antoineti da je vidjela Rodolfa Padillu, čovjeka koji ju je prije dosta godina silovao. Max govori Fabianu da su María i on u vezi. Fabián ga pita je li joj rekao da je on Victorijin sin, a Max mu odgovara kako je siguran da ona to zna, ali nije nikada to spominjao. Igrat će njezinu igru kako bi saznao što ona želi. Fabián mu kaže da María nije djevojka koja mari samo za sebe. Linda se pojavljuje pred Osvaldom i pokušava ga zavesti. On je odbije i kaže joj da je oženjen, da voli svoju ženu te da nikoga ne želi povrijediti. Victoria je ljuta jer je u novinama objavljen članak o njezinu privatnom životu s Osvaldom. Onako bijesna kaže mu da ne želi tolerirati grube riječi. Osvaldo joj kaže da se, ako ne želi biti javna osoba, moraju rastati. Uplakana Victoria kaže mu da ga voli, da ne smiju i ne mogu biti razdvojeni.

11.epizoda - četvrtak 28. travnja
Victoria kaže Antonieti da María ne može tek tako otići nakon vremena koje je uložila u nju i da je sigurna da će se vratiti kao da se ništa nije dogodilo. Victoria obavještava svoju obitelj da je otpustila Mariju, jer nije slušala njezine naredbe. Fernanda joj kaže da je dobro postupila, a Max je pita na koji je to način María bila neposlušna. Victoria mu odgovori da se pojavila vulgarno našminkana i odjevena. Osvaldo na to kaže da je maría desamparada možda pogriješila, ali samo joj je htjela ugoditi. Osvaldo kaže Maxu da je María nedavno napustila sirotište i da joj je on napisao preporuku da mora vidjeti Victoriju, ali ona sigurno nije imala strpljenja ni suosjećanja za nju.

12.epizoda - petak 29. travnja
Victoria kaže Maríji da imaju nešto zajedničk,o jer je i ona bila siromašna te da je trpjela u tišini kako bi uspjela. María joj odgovori da time neće pobuditi sažaljenje u njoj i da ne misli raditi za nju ako će je ona maltretirati kad god poželi. Victoria joj kaže da misli da nije toliko glupa da odbaci priliku koju joj pruža jer bi se mogla kajati cijeli život. Maximiliano kaže Fabiánu da je siguran da je Maríja dobra i poštena djevojka i da se želi prema njoj ponašati kako i zaslužuje. Fabián mu odgovori da je jedini problem to što joj još nije rekao da je victoria njegova majka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju