Prvih šezdeset minuta nakon nesreće naziva se 'zlatni sat', a tih 60 minuta presudno je u borbi za život žrtava. Ne propustite uzbudljivu seriju o liječnicima u borbi s neumoljivim odobravanjem vremena za ljudski život.

(Golden Hour), Velika Britanija, 2005.
Dramska serija, 1.sezona

Autor: Andrew Rattenbury
Redatelji: Julian Holmes, Tim Leandro

Liječnici iz hitne zračne medicinske pomoći bore se s neumoljivim vremenom da bi spasili unesrećene žrtve dok se istodobno hvataju ukoštac s privatnim životom.

ULOGE:
Richard Armitage… Alec Track
Ciarán McMenamin ... Paul
Daniel Percival ... Ben
Navin Chowdhry ... Naz
Zoe Telford ... Jane


RADNJA:
U ovoj napetoj dramskoj seriji dr. Alec Track (Richard Armitage) i njegova liječnička ekipa predano spašavaju ljudske živote dok istodobno privatni život nastoje ostaviti po strani. Dr. Jane Cameron (Zoe Telford) ponosi se time što je jedina žena u ekipi, a zaljubljuje se u odgovornog i predanog Tracka. Tomu se otvoreno protivi jezičavi dr. Paul Keane (Ciaran McMenamin) koji skriva svoje prave osjećaje prema Jane. Ekipu upotpunjuje novopečeni samac, vrckasti dr. Naz Osbourne (Navin Chowdhry).
Ova je serija napeta, vizualno dojmljiva i emocionalno dirljiva. Potpuno je različita od svih medicinskih serija, pa će gledatelje zasigurno ostaviti bez teksta.

U prvom nastavku Jane Cameron, Paul Keane i Naz Osbourne stižu na poprište stravične autobusne nesreće. Ondje moraju izvesti rizičan i invazivan medicinski zahvat da bi ozlijeđenu dječaku pokušali spasiti život.

O GLAVNOM GLUMCU:
Richard Armitage je rođen 1971. godine u Velikoj Britaniji. Studirao je na Londonskoj akademiji dramskih umjetnosti. Dobio je glavnu ulogu u BBC-jevoj seriji 'Sjever-jug' u kojoj je tumačio glavnu ulogu. Svira čelo, gitaru i flautu. U dobi od 17 godina priključio se cirkusu u Budimpešti. Trenutno ovaj glumac na Novom Zelandu snima očekivani film redatelja Petera Jacksona 'Hobbit'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju