Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira je u Midoriyamu.

85.ep - 10. kolovoza

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na prvoj sudionici imaju samo 120 sekunda da prijeđu poznate, ali nemilosrdne zapreke. Druga razina je puna fizički najzahtjevnijih zapreka dosad.

 

86.ep - 11. kolovoza

Nekoliko natjecatelja iz prošlosti vraća se na Midoriyamu kako bi pokušali prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. U prošlo je epizodi njih 30 pokušalo prijeći prvu razinu, no nitko nije uspio, među njima je i prvi pobjednik turnira nindža raznika, bivši ribar Kazuhiko Akiyama. No čak je i on završio u vodi. Danas se 30 novih natjecatelja punih nade priprema za osvajanje ove teške razine.

 

87.ep - 12. kolovoza

Nekoliko natjecatelja iz prošlosti vraća se na Midoriyamu kako bi pokušali prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. U prošlo je epizodi njih 30 pokušalo prijeći prvu razinu, no nitko nije uspio, među njima je i prvi pobjednik turnira nindža ratnika, bivši ribar Kazuhiko Akiyama. No čak je i on završio u vodi. Danas se 30 novih natjecatelja punih nade priprema za osvajanje ove teške razine.

 

88.ep - 13. kolovoza

U posljednjoj epizodi 30 natjecatelja suočava se s prvom razinom, no samo je jedan prošao dalje. Kad se činilo da je nada potpuno nestala, Amerikanac Levi Meeuwenberg vratio je vjeru. Osim što je postao drugi natjecatelj koji je preživio prvu razinu, učinio je to 18 sekunda prije kraja. U ovoj epizodi deset posljednjih natjecatelja suočit će se sa zaprekama, a među njima su i neki najbolji sportaši: gimnastičar, zvijezda turnira, itd. Žele li pobijediti, morat će se usredotočiti.

 

89.ep - 14. kolovoza

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na kraju epizode samo su tri natjecatelja uspjela doći do kraja prve razine. Prvi je Yoshiyuki Okuyama koji je oduševio publiku svojom brzinom i ostvarenim ciljem prije isteka vremena. Slijedi Levi Meeuwemberg koji je prozujao kroz prvu razinu i došao do kraja 16 sekunda prije isteka vremena.

 

90.ep - 15. kolovoza

Prije planine Midoriyame, prije Makota Nagana, prije negoli je voda bila mutna i prije negoli su se debla kotrljala... Sto je natjecatelja došlo izdaleka kako bi se suočilo s golemim zatvorenim poligonom, osmišljenim da testira granice ljudske izdržljivosti. „Sasuke“, kako ga Japanci zovu, uskoro je postao hit koji bi se mogao pretvoriti u svjetski fenomen. Tisuće sportaša došlo je prihvatiti taj izazov, no samo njih troje je uspjelo doći do kraja.

 

91.ep - 16. kolovoza

Na posljednjem turniru sto se natjecatelja suočilo s najtežim zaprekama dosad, no prva je razina slomila većinu njih. Samo su tri natjecatelja preživjela, a među njima je Yoshiyuki Okuyama i legenda turnira Makoto Nagano. Najdalje je otišao Amerikanac Levi Meeuewnberg koji je došao do treće razine.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju