Napeta akcijska serija snimana prema istoimenom filmu

5. i 6.ep, ponedjeljak 8. travnja

Hladnokrvni teroristički par ukrao je atomsko oružje. Nikita (Peta Wilson) mora glumiti njihovu izgubljenu kćer koju su davno dali na posvojenje. No dolazi do neočekivanih posljedica...

Međunarodni krijumčar oružja otme smrtonosni nervni plin pa Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) moraju glumiti plaćenike. Nikita će morati riskirati život kako bi deaktivirala bombu.

7. i 8.ep, utorak 9. travnja

Po nalogu CIA-e, Odjel mora tiho deportirati Subu, krijumčara urana. Prvi pokušaj propadne i Odjel krivi Nikitu (Peta Wilson).  No ona otkriva da u Odjelu postoji izdajica kojim manipulira Suba. Nikita mora odlučiti hoće li pokušati spasiti oteta izdajičina sina. 

Zagonetna osoba iz Odjela ponudi Nikiti (Peta Wilson) mogućnost da zauvijek pobjegne iz Odjela i ona ozbiljno razmišlja o ponudi. No Michael (Roy Dupuis) joj se počne udvarati i više nije sigurna želi li otići. Provjerava li Odjel njezinu odanost ili je prilika doista stvarna?

9. i 10.ep, srijeda 10. travnja

Netko je upao u kompjutorski sustav Odjela i svi podaci o agentima su ukradeni. Michael (Roy Dupuis) odlazi u Prag kako  bi vratio podatke, no osobu koja ih je ukrala ubio je muškarac koji također traži podatke. Nikita (Peta Wilson) otkriva da su slučajno ostavljeni arhitektu Grayju Wellmanu. Nikita ih mora vratiti no počne se zaljubljivati u Grayja i o njezinim postupcima ovisi budućnost samog Odjela. 

CIA vjeruje da se u njezinim redovima krije izdajica koji je odgovoran za nedavni masakr dilera te krađu novca i droge. Odjel mora tiho počistiti korov u CIA-i, no Nikitina (Peta Wilson) veza s arhitektom Grayjem Wellmanom utječe na njezin posao. Na kraju će morati birati između organizacije koja kontrolira njezin život i jedinog muškarca kojeg je ikada voljela.

11. i 12.ep, četvrtak 11. travnja

Nakon uspješno izvršenog zadatka, Nikita (Peta Wilson) se mora vratiti i spasiti ranjenog Michaela (Roy Dupuis).

Terorist prokrijumčari nuklearno oružje i Odjel otkriva da će ga naći jedino uz pomoć  dostavljača pizza koji je vidio nešto sumnjivo...

13. i 14.ep, petak 12. travnja

Nikita (Peta Wilson) mora odlučiti o sudbini novaka kojem se bliži kraj dvogodišnjeg uvježbavanja. Nikiti je možda ovo jedan od najtežih zadataka od kada je u agenciji.

Iako je podvrgnut mučnim tehnikama ispitivanja, terorist ne želi odati tajnu no Odjel ima trikove koje nijedan terorist ne bi očekivao.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju