Nikita i Michael pokušavaju pomoći Carli da se sjeti svoje prošlosti, u kojoj leži ključ za uništenje Odjela.

2.sez., 12.ep. - 5. svibnja

Nikita i Michael pokušavaju pomoći Carli (u gostujućoj ulozi ERICA GIMPEL) da se sjeti svoje prošlosti, u kojoj leži ključ za uništenje Odjela. Carla se prisjeća noći u kojoj je Nikita uhićena, a Nikitu šokira to što saznaje. U međuvremenu, Alex se pojavljuje na konferenciji za novinare na kojoj govori Semak (u gostujućoj ulozi PETER J. LUCAS) i objavljuje da je ona Alexandra Udinov. Alex zahtijeva zamjenu: njezina majka za poslovno carstvo.


2.sez., 16.ep. - 6. svibnja

Odjel je u stanju uzbune jer agenti bivaju ubijeni jedan po jedan. Amanda shvaća da iza ubojstava stoji Percy koji time nastoji uništiti njezin autoritet pred ostalim agentima Odjela. Nerado se obraća Nikiti s ponudom koju je teško odbiti: zaustavi li Percyja, predat će joj Ryana (u gostujućoj ulozi NOAH BEAN).


2.sez., 17.ep. - 7. svibnja

Michael je bijesan kada dozna tajnu koju mu je Cassandra (u gostujućoj ulozi HELENA MATTSSON) skrivala pa on i Nikita lete u Moskvu kako bi se suočili s njom. U međuvremenu, Alex posljednjim naporima pokušava pronaći majku (u gostujućoj ulozi SARAH CLARKE – Sumrak saga, The Twilight Saga, Muškarci u krizi) šaljući šifriranu poruku u televizijskom intervjuu.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju