Percy i Michael za svoj najnoviji zadatak moraju zaštititi slavenskog vođu traženog za ratne zločine odvodeći ga u pritvor.

2.ep - 3. veljače

Percy i Michael za svoj najnoviji zadatak moraju zaštititi slavenskog vođu traženog za ratne zločine odvodeći ga u pritvor. Nikita otkriva njihovu lokaciju te pokuša omesti njihov plan, ali u tome je preduhitri tajanstvena skupina plaćenika u potrazi za nuklearnim materijalom. U međuvremenu Alex zbog posebne misije aktiviraju ranije nego što je bilo planirano te se ona nađe usred kiše metaka, a flashback otkriva ključan trenutak u Nikitinu životu.


3.ep - 4. veljače

Nikita spašava Jill (Julie Gonzalo), novinarku koja pokušava razotkriti zavjeru o padu zrakoplova u koju je upleten i Odjel. Michael i Percy sumnjaju da je Birkhoff Nikitin špijun u organizaciji i šalju Amandu da ga ispita. U međuvremenu Michael angažira novake Alex, Jaden i Thoma da mu pomognu locirati najnoviju metu.

4.ep - 5. veljače

Nikita se vraća u vrijeme kada je glumila dadilju djeteta važnog vladina dužnosnika – i odluči ispraviti pogrešku počinjenu njegovom smrću. Michael spašava Nikitu u toj misiji i počne sumnjati u Percyjeve motive. Tijekom osnovne obuke u Odjelu Alex proživi napadaj panike što ponuka Amandu da je riješi klaustrofobije.

5.ep - 6. veljače

Pojavi se opasnost da će tajne Odjela biti otkrivene kad Owen (Devon Sawa), operativac iz Odjela, pobjegne tijekom pljačke banke i postane bjegunac. Percy odluči sam pronaći Owena, a Michael se pita o njegovim motivima. Nikita i Owen se sukobe, a Percy im se pridružuje u ovome napetom neodlučenom sukobu. U međuvremenu Alex se ušulja u Percyjev ured kako bi upozorila Nikitu, ali Thom je ulovi i njih dvoje dožive trenutak prisnosti.

6.ep - 7. veljače

Autobus pun novaka iz Odjela napadnu teroristi te otmu Alex i Thoma koji ne znaju da je to u biti test. Dok Percy, Michael i Amanda gledaju, otmičari muče Alex, ona bježi i kontaktira Nikitu za pomoć. U međuvremenu Nikita je zadobila Owenovo povjerenje i on joj otkrije strašne podatke o smrti njezina zaručnika.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju