Michaela (Roy Dupuis) otmu teroristi no on izgubi pamćenje i ne zna tko je. Koliko će mu trebati da dođe k sebi i hoće li mu Nikita (Peta Wilson) u tome pomoći?

2.sez, 13. i 14.ep

Michaela (Roy Dupuis) otmu teroristi no on izgubi pamćenje i ne zna tko je. Koliko će mu trebati da dođe k sebi i hoće li mu Nikita (Peta Wilson) u tome pomoći?

Michael (Roy Dupuis) i Nikita (Peta Wilson) poslani su na zadatak s bivšim plaćenikom Davidom Fanningom koji tijekom zadatka otme Nikitu (Peta Wilson) i traži od Michaela da mu vrati bivšu ženu.

2.sez, 15. i 16.ep

Odjel otme matematičara koji mora dekodirati kod kojim se služi grupa terorista. Ukoliko odjel ne uspije razbiti kod slijedi velika tragedija. U međuvremenu susjed upliće Nikitu (Peta Wilson) u odnos s dilerima drogom. Kako će Nikita izaći na kraj sa svojim novim zadacima i izazovima koji se iz dana u dan sve više povećavaju? 

Odjel pokušava zaustaviti terorističku grupu koja vodi samoubilačke bombaške napade i Nikita (Peta Wilson) mora ispitati agenta koji je, iako Nikita to ne zna, zapravo serijski ubojica. Formitz otkrije Nikiti identitet svoje sljedeće žrtve. Nikita nastoji spasiti mladu prostitutku. U međuvremenu, Walter se zaručuje s Belindom, operativkom koju Odjel namjerava eliminirati.

2.sez, 17. i 18.ep

Odjel upada u zamku kada zadatak da se uništi baza Crvene ćelije pođe po zlu. Tko će biti od velike koristi Odjelu u ovoj akciji?
 Novakinju Andreu zavodi Michael (Roy Dupuis). Kada sazna da je to namještaljka, Andrea zamoli Nikitu (Peta Wilson) da joj se pomogne osvetiti. No Nikita je odbije…

2.sez, 19. i 20.ep

Operativni naredi raciju kako bi uhvatili vođu terorističke grupe. Nikita traži Juliju, devetogodišnju djevojčicu koju je srela tijekom misije u kojoj su tražili stručnjaka za eksplozive, Joachina Beeka. Nikita i Michael pronalaze Brutusa, vođu terorističke skupine, no uspostavi se kako je on programiran da uništi Odjel. I dok Walter i Birkoff ne mogu doći do podatka tko ga je programirao, Madeline uzima pištolj i ubije ga.
 Kada Odjel sazna da bogati terorist namjerava financirati civilne napade, Michael (Roy Dupuis) i Nikita (Peta Wilson) se predstave kao perači novca kako bi ga zaustavili. Međutim, njegov pomoćnik Giraldi tvrdi da je agent i da se želi vratiti u Odjel. Nikita dojavi Operativnom i on joj odgovori da ga ignorira. No kada za njega sazna Madeline, naredi Nikiti da ga vrati.

2.sez, 21. i 22.ep

Nekadašnja susjeda Carla i njen dečko Steven otmu Nikitu i odvedu je u kolibu na selu, čiji je vlasnica Adrian, osnivačica Odjela i jedina koja ga je uspjela napustiti živa. Kako bi spasila svijet, Adrian planira uništiti Odjel i u tome traži pomoć od NIkite. Adrian prijeti kako će ubiti Michaela ukoliko neće surađivati. Adrian objašnjava Nikiti kako je Odjel gladan moći i ubija sve koji ne podržavaju njegovu politiku. Nikita počinje vjerovati Adrian i pristaje joj pomoći.

Uz Adrianinu pomoć, Nikita (Peta Wilson) dođe do podataka koji sadrže dokaze protiv Operativnog. U međuvremenu, Operativni želi da mu Michael (Roy Dupuis) otkrije tko radi s Adrian. Michael ih mora obje oteti i vratiti u Odjel znajući da će ih ondje ubiti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju