Nikita (Peta Wilson) se vratila u akciju nakon što Birkoff (Matthew Ferguson) otkrije šestoricu terorista

2.sez, 3. i 4.ep, ponedjeljak 22. travnja

Nikita (Peta Wilson) se vratila u akciju nakon što Birkoff (Matthew Ferguson) otkrije šestoricu terorista…Odjel sazna da teroristi traže vojni satelit s pomoću kojeg mogu ući u Pentagon. Nikita (Peta Wilson) se zbliži s Jurgenom i Odjel to iskoristi.

2.sez, 5. i 6.ep, utorak 23. travnja

Bivši sovjetski tajni agent Egram Petrosian preuzima vodstvo nad Odjelom kada Operativnoga teško rani umobolni agent. Tijekom zadatka, Michael (Roy Dupuis) mora prekinuti komunikaciju s Odjelom. No oteta je Madeline (Alberta Watson) i šef je voljan ubiti Michaela kako bi je spasio.

2.sez, 7. i 8.ep, srijeda 24. travnja

Nikita (Peta Wilson) otkriva da je Michaelov (Roy Dupuis) prijatelj bombaš i Operativni mu naredi da ga izda. Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) poslani su na zadatak, no Nikita natjera Michaela da zaštiti nevinu djecu i oni riskiraju svoje živote.

2.sez, 9. i 10.ep, četvrtak 25. travnja

Nikita (Peta Wilson) završi u zatvoru s agenticom Crvene ćelije i mora izdati njezino povjerenje.. Pred Nikitom je težak zadatak u kojem mora zadobiti povjerenje agentice. Nikita (Peta Wilson) je poslana na opasni zadatak s neposlušnim agentom. Hoće li joj Michael (Roy Dupuis) pomoći ili je Nikita ovaj put prepuštena sama sebi?

2.sez, 11. i 12.ep, petak 26. travnja

Odjel smatra da pritvoreni terorist vodi akciju preko svoga odvjetnika. Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) odlaze na tajni zadatak u kojem će morati otkriti da li je to istina. Agentica Terry (Khandi Alexander) ne uspije izvršiti zadatak te prizna Nikiti (Peta Wilson) da je trudna te da želi pobjeći iz Odjela. Nikita se nađe u teškoj situaciji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju