Kako bi došao do knjige koja sadrži tajne o zemljama koje su surađivale s Odjelom, Michael (Roy Dupuis) zavede ranjivu ženu plaćenog ubojice koji zna gdje je knjiga

15. i 16.ep, ponedjeljak 15. travnja

Kako bi došao do knjige koja sadrži tajne o zemljama koje su surađivale s Odjelom, Michael (Roy Dupuis) zavede ranjivu ženu plaćenog ubojice koji zna gdje je knjiga. Susret sa smrću uzburka Birkoffove osjećaje i on riskira svoj položaj u Odjelu. Nikita (Peta Wilson) će mu prva biti na raspolaganju.

17. i 18.ep, utorak 16. travnja

Crvena ćelija otme Nikitu (Peta Wilson) i Michaela (Roy Dupuis) te ih podvrgne bolnom ispitivanju. Kako će se izvući Nikita i Michael i hoće li odjel poslati pojačanje da ih spase. U zamjenu za slobodu, Nikita (Peta Wilson) se ponudi da će zaštititi izgubljenog sina Operativnog. Zaboravlja jedino da se u Odjelu 1 usluge ne vraćaju, a obećanja ne ispunjavaju. A emocije su samo na odmet...

19. i 20.ep, srijeda 17. travnja

Dok radi na tajnome zadatku, Nikitu (Peta Wilson) napadne serijski silovatelj. Njemu će to biti velika pogreška, a njoj šansa da se dobro ispuše i vrati za neke stare loše uspomene s ulice.
 Nikita (Peta Wilson) mora ispitati konobara za kojeg se smatra da kontaktira s teroristima. Kada on počini samoubojstvo, u njegovoj sobi otkrije kacigu koja služi za pranje mozga. Nažalost, Nikita ju je upotrijebila nekoliko puta kako bi otkrila njezinu funkciju.

21. i 22.ep, četvrtak 18. travnja

Jovan Mijović (David Calderisi) postao je premijer, no plaćenik ga želi ubiti. Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) moraju ga zaštititi. Tijekom inauguracije, ubiju plaćenika, no razvije se talačka kriza koju nitko nije očekivao. Bruner tvrdi da je Mijović silovao njegovu kćer tijekom rata, te prijeti da će ga ubiti. Nikita pokuša riješiti situaciju, no pojavi se Brunerova kći koja želi ispričati svoju stranu priče.

Kada jedan od najopasnijih terorista otme mladog izumitelja koji je razvio novi plastični eksploziv, Nikita (Peta Wilson) ga mora spasiti. Zadatak ne uspije i Nikita mora likvidirati izumitelja, ali ne želi. Operativni je zato namjerno pošalje na samoubojički zadatak da uništi terorističko skrovište. Michael (Roy Dupuis) joj pomogne pobjeći, no njezina sloboda zauvijek će promijeniti njihove živote.

2.sez, 1. i 2.ep, petak 19. travnja

Uz Michaelovu (Roy Dupuis) pomoć Nikita je pobjegla iz Odjela. Dok radi kao konobarica, otme je Liga slobode kako bi Odjel namamila u zamku. Nikita i Michael tijekom akcije uspiju pobjeći. Na napuštenu brodu provedu strastvenu noć. 

Nikitu (Peta Wilson) ispituje Jurgen (Bruce Payne) koji mora otkriti istinu o otmici. Nikita pokušava sve zataškati, no to joj neće baš polaziti za rukom. Nikita se ipak mora vratiti u odjel.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju