Za pronalazak nestalih osoba potrebno je puno više od stručnosti FBI-ja. Potrebna je i vizija Jess Mastriani. Zdrav razum i šesto čulo zajedno čine novi tim! 'NESTALI

11.-12.ep - ponedjeljak
Dok istražuju divljinu sjeverenog Michigana, Jess (Caterina Scorsone) i Hunter (Christopher Ralph) nailaze na prazan krvavi kanu. Brooke (Gloria Reuben) i Sunny (Justina Machado) se pridružuju potrazi i razgovaraju s vlasnikom kolibe North Pine, te doznaju više o bogatstvu obitelji Weller i o Marstonovoj mutnoj prošlosti.
Nakon što se zaustavila da pomogne motoristu u nevolji 25-ogodišnja Marilyn Janacek (Anna Silk) je misteriozno nestala. Nakon otkrića da motorist ima kazneni dosje i samo osam sati prije nego što će manjak inzulina ugroziti dijabetičarku Marilyn, Broke (Gloria Reuben) i Jess (Caterina Scorsone) nemaju vremena za gubljenje. Nakon što san pošalje Jess i Brooke (Gloria Reuben) na razgovor sa šefom psihijatrije mentalnog zdravstvenog centra Sunbrook.

13.-14.ep - utorak
Nakon dolaska u Washington D.C. kako bi se pridružila agentu Johnu Murrayju (Nathaniel DeVeaux) u istrazi nestanka Alexis Manderville , Brooke (Gloria Reuben) je u sukobu sa kćerkom nestale žene za čijeg se oca, inače sjajnog sveučilišnog profesora, vjeruje da je odgovoran za niz ubojstava. Kada je prije sedam godina radila na tom slučaju, dva suđenja na kojima se porota nije mogla složiti dala su Brooke mogućnost da uhiti Dentona (Enrico Colantoni) samo zbog napada na svoju ženu.
Bojnica Catherine O’Malley (Challen Cates) traži FBI-evu pomoć oko nestanka njezine nećakinje iz vojne akademije Garrison. Iako se Brooke (Gloria Reuben) i Sunny još dure zbog prethodnih svađa s bojnicom, Coyle pristaje na to da Jess (Caterina Scorsone) glumi studenticu prve godine na Garrisonu, gdje su misteriozne smrti nekoliko kadeta prve godine izazvale dosta sumnje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju