Dok ga u tajnosti prati, višestruki ubojica posumnja u Zivu (Cote de Pablo) i njezin je život u opasnosti.

5.sez., 16.-17.ep. - 7. srpnja

Dok ga u tajnosti prati, višestruki ubojica posumnja u Zivu (Cote de Pablo) i njezin je život u opasnosti. Ostatak tima pokuša svojoj kolegici Zivi sačuvati život, koji je sada u opasnosti.
Palmer (Brian Dietzen) je u velikoj opasnosti kad postane meta anonimnog ubojice, kojega jedino on može prepoznati. Gibbs i njegov tim morat će ući u trag tajanstvenog ubojice.


5.sez., 18.-19.ep. - 8. srpnja

Bivši član NCIS-a nađen je mrtav. Dok love ubojicu, cijeli je tim u opasnosti. Pred šefom Gibbsom (Mark Harmon) nalazi se težak zadatak. Uz pomoć svog tima, Gibbs će morati čim prije riješiti ovaj slučaj kako ne bi još netko uskoro nastradao.
Nakon ubojstva bivšega člana, tim NCIS-a mora naći ubojice prije nego što ubiju još jednoga člana, Gibbsa (Mark Harmon). U istrazi nabijenoj osjećajima, tim se, unatoč željama zamjenika načelnika Vancea (Rocky Carroll), trudi držati zajedno.


6.sez., 1.-2.ep. - 9. srpnja

Tajna oko odluke direktora Vancea (Rocky Carroll) da razdvoji Gibbsov (Mark Harmon) tim biva konačno otkrivena. Gibbs u istrazi ubojstva mornaričkog vojnika otkrije šokantnu poveznicu između slučaja i odluke direktora Vancea da raspusti njegov tim.
Istraga misterioznog samoubojstva na brodu dovodi do začuđujućeg, smrtonosnog zaokreta. Stacioniran na nosaču zrakoplova, DiNozzo (Michael Weatherly) otkriva da je prividno samoubojstvo mornaričkog poručnika bojnog broda možda povezano s većim, smrtonosnim planom.


6.sez., 3.-4.ep. - 10. srpnja

Poznati senator obraća se Gibbsu (Mark Harmon) za pomoć nakon ubojstva mlade mornaričke časnice. Tako se tim NCIS-a upliće se u svijet okrutne washingtonske politike te osim na slučaj mora paziti na razne političke interese.
Tim NCIS-a se upušta u istragu koja otkriva mnoge tajne. Nakon što su dva marinca napadnuta iz zasjede Gibbs(Mark Harmon) mora opet posjetiti rodni grad, gdje će na vidjelo izaći njegove tajne iz njegove prošlosti.


6.sez., 5.-6.ep. - 11. srpnja

Gibbs (Mark Harmon) se nakon dugo vremena suoči s poznatim licem. On i njegov tim moraju uloviti ubojicu marinaca što će ga dovesti u sukob s agentom FBI-a Fornellom (Joe Spano).
Kako se približava Noć vještica, psihotični ubojica tjera tim da zaigra smrtonosnu igru virtualne mačke i miša. U tjednu prije Noći vještica, ubojiti psihopat vabi tim koristeći internet za ostavljanje tragova o identitetu sljedeće žrtve.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju