Pripadnik mornaričkog pješaštva nestao je nakon spoja koji je imao s novinarkom.

1.sez., 20.-21.ep. - 5. svibnja

Pripadnik mornaričkog pješaštva nestao je nakon spoja koji je imao s novinarkom. Tijekom istrage, tim otkriva da su tri bivša člana njegove jedinice također mrtva, pa sumnja pada na zapovjednika jedinice.
U šumi je nađeno tijelo ubijenog pripadnika mornaričkog pješaštva. Istraga dovodi tim do mjesne policije i propale prodaje oružja.


1.sez., 22.-23.ep. - 6. svibnja

Gibbsov tim istražuje smrt komandosa koji je umro za vrijeme vježbe. Sumnja se da nije riječ o nesreći nego o ubojstvu.
Terorist namjerava napasti predsjednika Georgea W. Busha. Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim prate tragove kako bi otkrili njegov identitet i našli otetu Kate (Sascha Alexander).


2.sez., 1.-2.ep. 7. svibnja

Ernie Yost, stariji mornarički veteran priznaje da je prije gotovo šezdeset godina u bitki ubio svoje najbolje prijatelje, a na timu Navy CIS-a je da riješi sve zagonetke i spasi Ernieja od zatvora.
U napuštenom vojnom kompleksu nađeni su mumificirani ostaci ženske osobe. Tim otkriva da je žrtva nestala prije nekoliko mjeseci, da je u trenutku smrti bila u vjenčanici, i da je možda žrtva serijskog ubojice. Potraga za ubojicom vodi ih u Floridu, gdje traže ženu koja je misteriozno nestala na putu na posao. Jedan od tragova je stari priručnik za dobre supruge.


2.sez.,3.-4.ep. - 8. svibnja

Supruga i devetogodišnja slijepa kći kapetana bojnog broda otete su, a kapetan zatočen u vlastitu uredu komunicira s otmičarom koji prati svaki njegov korak računalnom kamerom. NCIS-ov tim istražuje slučaj u kojem se radi o velikoj sumi.
Unutar kruga u žitu u ruralnom području otkriven je mornarički helikopter, a piloti se vode kao nestali. Uskoro Navy CIS otkriva da je letio samo jedan pilot, u gradu već više od desetljeća vlada obiteljska zavada i nestali pilot traži osvetu.


2.sez., 5.-6.ep. - 9. svibnja

Dva mornara nalaze truplo žene u mornaričkoj uniformi. Ducky (David McCallum) povezuje ubojstvo s neriješenim slučajem starim deset godina i tim kreće u potragu za serijskim ubojicom koji je ostavio poruku da će se vratiti.
NCIS otkriva da je mafija koristila mornaričko vježbalište kao odlagalište leševa. Jedna od žrtava je agent FBI-a koji je bio na tajnom zadatku. Tim kreće u potragu za krticom.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju