Pojavljuje se La Grenouilleovo (Armand Assante) truplo i cijeli je NCIS pod istragom FBI-a.

5.sez., 14-15.ep- 31. ožujka

Pojavljuje se La Grenouilleovo (Armand Assante) truplo i cijeli je NCIS pod istragom FBI-a. Za njegovo ubojstvo osumnjičena je Jenny (Scottie Thompson).
Kad se minobacački napad pretvori u istragu ubojstva, dva člana tima NCIS-a odlaze u Bagdad. Rocky Carroll (“Invazija“) vraća se kao novi zamjenik načelnika NCIS-a.


5.sez., 16-17.ep- 1. travnja

Dok ga u tajnosti prati, višestruki ubojica posumnja u Zivu (Cote de Pablo) i njezin je život u opasnosti. Ostatak tima pokuša svojoj kolegici Zivi sačuvati život, koji je sada u opasnosti.
Palmer (Brian Dietzen) je u velikoj opasnosti kad postane meta anonimnog ubojice, kojega jedino on može prepoznati. Gibbs i njegov tim morat će ući u trag tajanstvenog ubojice.


5.sez., 18-19.ep- 2. travnja

Bivši član NCIS-a nađen je mrtav. Dok love ubojicu, cijeli je tim u opasnosti. Pred šefom Gibbsom (Mark Harmon) nalazi se težak zadatak. Uz pomoć svog tima, Gibbs će morati čim prije riješiti ovaj slučaj kako ne bi još netko uskoro nastradao.
Nakon ubojstva bivšega člana, tim NCIS-a mora naći ubojice prije nego što ubiju još jednoga člana, Gibbsa (Mark Harmon). U istrazi nabijenoj osjećajima, tim se, unatoč željama zamjenika načelnika Vancea (Rocky Carroll), trudi držati zajedno.


6.sez., 1-2.ep- 3. travnja

Tajna oko odluke direktora Vancea (Rocky Carroll) da razdvoji Gibbsov (Mark Harmon) tim biva konačno otkrivena. Gibbs u istrazi ubojstva mornaričkog vojnika otkrije šokantnu poveznicu između slučaja i odluke direktora Vancea da raspusti njegov tim.
Istraga misterioznog samoubojstva na brodu dovodi do začuđujućeg, smrtonosnog zaokreta. Stacioniran na nosaču zrakoplova, DiNozzo (Michael Weatherly) otkriva da je prividno samoubojstvo mornaričkog poručnika bojnog broda možda povezano s većim, smrtonosnim planom.


6.sez., 3-4.ep- 4. travnja

Poznati senator obraća se Gibbsu (Mark Harmon) za pomoć nakon ubojstva mlade mornaričke časnice. Tako se tim NCIS-a upliće se u svijet okrutne washingtonske politike te osim na slučaj mora paziti na razne političke interese.
Glumac Ralph Waite gostuje u ulozi Gibbsova oca.
Tim NCIS-a se upušta u istragu koja otkriva mnoge tajne. Nakon što su dva marinca napadnuta iz zasjede Gibbs(Mark Harmon) mora opet posjetiti rodni grad, gdje će na vidjelo izaći njegove tajne iz njegove prošlosti.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju