NCIS-ov slučaj prelazi s nesretne smrti na ubojstvo kada dokazi otkriju da je mornarički poručnik umro od prisilne dehidracije.

9.sez, 6. – 7.ep - 3. veljače

NCIS-ov slučaj prelazi s nesretne smrti na ubojstvo kada dokazi otkriju da je mornarički poručnik umro od prisilne dehidracije. U međuvremenu, Gibbs upoznaje Duckyjevu novu simpatiju.
NCIS-ov tim traži odgovore nakon što netko otme muža Gibbsove i Fornellove bivše supruge pod sumnjivim okolnostima.

9.sez, 8. – 9.ep - 4. veljače

NCIS-ov tim otkriva neslaganje u ostatcima DNK-a u istrazi pada vojnog aviona koji je prevozio ljesove.
NCIS-ov tim nastavlja s potragom za nestalom marinkom. Gibbs i Ziva putuju do mjesta na kojem je posljednji put viđena u Afganistanu. U međuvremenu, Tony otkriva svoje najdublje strahove, a Gibbs će morati ponovno proživjeti događaje iz svoje prošlosti.

9.sez, 10. – 11.ep - 5. veljače

Nakon što je Anthony DiNozzo stariji pronađen u autu s truplom u prtljažniku, a ne sjeća se ničega iz prethodne noći, NCIS-ov tim mora otkriti je li sposoban ubiti. Tony je maknut s ovoga slučaja pa mora, suprotno naredbama, pokušati dokazati očevu nevinost.
Mornarički je kapetan ubijen u hotelskoj sobi pa NCIS mora pronaći i zaštititi njegovu veoma trudnu suputnicu od nepoznatih napadača. U međuvremenu, Jimmy ima vlastitih problema nakon što je budućeg tasta doveo na posao.


9.sez, 12. – 13.ep - 6. veljače

Istraga ubojstva mornaričkog kapetana fregate dovodi NCIS-ov tim do E. J. Barrett.
Kad mornaričku kapetanicu korvete pronađu mrtvu u zgradi koja se gradi, NCIS mora pronaći ubojicu, a pritom ih ometa njezin shrvani suprug, koji je detektiv. U međuvremenu, Ziva zbog Rayeva povratka počinje razmišljati o svojoj budućnosti.

9.sez, 14. – 15.ep - 7. veljače

Čovjek puca u Gibbsa dok on ispija svoju jutarnju kavu, što ga natjera da preispita odluke koje je donio u prošlosti i sadašnjosti, u 200-toj epizodi NCIS-a.
Kad mornaričkoga kapetana pronađu mrtva s neobičnim kostimom skrivenim pod njegovom uniformom, NCIS otkriva tajno društvo stvarnih superjunaka i mora pronaći počinitelja.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju