Na Gibbsovo nezadovoljstvo, specijalna agentica E. J. Barrett (Sarah Jane Morris) vraća se i vodi istragu smrti jednog mornara, koja bi mogla biti povezana sa serijom ubojstava povezanih s lukama.

8.sez, 20. – 21.ep- 27. siječnja

Na Gibbsovo nezadovoljstvo, specijalna agentica E. J. Barrett (Sarah Jane Morris) vraća se i vodi istragu smrti jednog mornara, koja bi mogla biti povezana sa serijom ubojstava povezanih s lukama. U međuvremenu, Ziva napokon upoznaje svojega dečka Raya (Enrique Murciano) s timom.
NCIS-ov tim pronalazi ubojicu mornaričkog satnika nakon što je Pentagonova nadzorna kamera otkrila kako je taj zločin počinio jedan narednik. U međuvremenu, Gibbs objavljuje kako će agentica Barrett i njezin tim preuzeti slučaj lučkog ubojice.


8.sez, 22. – 23.ep- 28. siječnja

Nakon što Tonyjev bivši partner Danny Price završi kao najnovija žrtva lučkog ubojice, prisjeća se dana dok je bio detektiv u Baltimoreu, uključujući svoj prvi susret s Gibbsom.
Nakon što novi dokazi otkriju da se lučki ubojica infiltrirao u agenciju, NCIS-ovi timovi love svaki trag u utrci da ga pronađu.

 

8.sez, 24.ep; 9.sez.,1.ep.- 29. siječnja

Životi pripadnika NCIS-a ugroženi su kad se nađu licem u lice sa zloglasnim lučkim ubojicom, u završnici osme sezone.
Nakon što je mjesecima pratio svoju metu, Tony završava s krvlju NCIS-ova agenta na svojim rukama, a na Gibbsu je da mu pomogne složiti dijelove te slagalice.


8.sez, 2. – 3.ep- 30. siječnja

NCIS-ov tim otkriva zaprepašćujuće iznenađenje kad se mladi marinac pojavi na zabavi dobrodošlice sa smrtonosnom ubodnom ranom.


8.sez, 4. – 5.ep- 31. siječnja

NCIS-ov tim traži osobu i motiv koji leže iza pokušaja plaćenog ubojice da ubije mornaričkog kapetana korvete. U međuvremenu, Abby otkriva nove informacije o svojoj obitelji na testiranju radi doniranja bubrega.
Nakon ubojstva časnika obalne straže na teretnom brodu, NCIS-ov tim traži ubojicu, ali pronalazi libanonsku obitelj koja traži utočište na američkom tlu.
U međuvremenu, Tony i McGee pokušavaju pronaći savršenu ženu za Gibbsa.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju