NCIS-ov tim istražuje nestanak mornaričkog narednika koji je jedini svjedok u predstojećem suđenju za ubojstvo.

8.sez, 10. i 11.ep- 20. siječnja

NCIS-ov tim istražuje nestanak mornaričkog narednika koji je jedini svjedok u predstojećem suđenju za ubojstvo.
Gibbs i NCIS-ov tim udružuju snage s agenticom Istražiteljske službe Obalne straže (CGIS) kako bi riješili ubojstvo marinca za večerom na brodu.


8.sez, 12. i 13.ep- 21. siječnja

Kada predstavljanje fakulteta na smotri sveučilišta završi fatalno za jednog narednika, NCIS-ov tim, praćen prethodnikom dr. Mallarda, riješit će njegovo ubojstvo.
NCIS-ov tim kreće u akciju kako bi pronašao azilanta odgovornog za to što je nasmrt istukao marinca u vlastitom dvorištu.


8.sez, 14. i 15.ep- 22. siječnja

NCIS-ov tim odlazi na obveznu tjelesnu provjeru dok istražuje smrt mornaričkog pukovnika.
Neuspjeli pokušaj atentata u Belgraviji prisiljava NCIS na zaštitu kćeri ministra obrane, koja studira u SAD-u. U međuvremenu, Gibbs istražuje smrt američkog marinca koji je ubijen u bombaškom napadu..


8.sez, 16. i 17.ep- 23. siječnja

Odrezani prsti i zubi ubijenog marinca otkriveni su u ukradenoj torbici jednoga džepara, što šalje NCIS na zadatak pronalaženja hladnokrvnog ubojice.
NCIS otkriva kako je jedan od njihovih nekadašnjih pomoćnika u istrazi, pronađen brutalno izboden nasmrt, prodavao informacije o tome kako opljačkati skladište puno vrijednih stvari, koje pripada ženi optuženoj za prijevaru. U međuvremenu se uredu priključuje nova specijalna agentica.


8.sez, 18. i 19.ep- 24. siječnja

Gibbs propitkuje Vanceove motive kad počne ispitivati tinejdžera optuženog za ubojstvo svojeg oca, umirovljenog marinca.
NCIS povezuje poruku u krvi, koju je ostavio ubijeni mornarički pukovnik, s rukopisom koji možda sadrži povjerljive vojne informacije.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju