Ducky je na bolovanju i naređuje ekshumaciju tijela mornaričkoga kapetana iz slučaja zaključenoga prije 12 godina.

10.sez, 2. i 3.ep - 17. veljače

Ducky je na bolovanju i naređuje ekshumaciju tijela mornaričkoga kapetana iz slučaja zaključenoga prije 12 godina. Gibbs zato dodjeljuje Duckyju nešto drukčiju ulogu u toj istrazi. NCIS-ov tim u međuvremenu istražuje nedavnu smrt jednoga marinca. Kako se oba slučaja razvijaju, tim se počinje pitati nisu li ta dva slučaja nekako povezana.
Kada tijelo nestale radnice u zgradi NCIS-a pronađu četiri mjeseca nakon bombaškog napada na Navy Yard, NCIS-ovu je timu dodijeljena istraga tog neobičnog slučaja, a krivac je jedan od njihovih ljudi. Tim u međuvremenu mora obaviti obveznu psihičku evaluaciju kod psihologa za krizne situacije, a Gibbsa zabrinjavaju noćne more koje Abby neprestano ima nakon bombaškog napada.


10.sez., 4.-5.ep. - 18. veljače

Kada se posada helikoptera sruši u more i poslije ju pronađu na obali, NCIS-OV tim mora odrediti uzrok pada i locirati nestaloga pilota. Tony i McGee u međuvremenu, na Zivin izazov, traže „Mavericka“ i „Icemana“ u sebi po uzoru na „Top Gun“.
Narednik je ubijen u Ferrariju jednoga milijardera, a NCIS-ov tim u istrazi otkriva vezu s čovjekom po kojemu je Gibbs dobio ime.


10.sez, 6. – 7.ep - 19. veljače

Kad mornaričkoga poručnika koji se nedavno vratio kući s Bliskog istoka pronađu mrtva nakon brutalnog napada, NCIS-ov tim ispituje žrtvina prijatelja, marinca satnika Joea Wescotta. U prvome dijelu ove dvodijelne epizode, Gibbs uviđa da satnik pati od posttraumatskoga stresa, ali zna da bi mu ono što je sam doživio u inozemstvu moglo pružiti ključnu vezu sa zločinom.
Gibbs i dalje surađuje sa satnikom Wescottom dok ovaj rekonstruira svoje korake kako bi pomogao NCIS-ovu timu pronaći terorista. Bliži se Dan zahvalnosti pa raste Abbyn entuzijazam oko NCIS-ove obiteljske večere, a Tonyjeva je radoznalost na vrhuncu kada dozna da Ziva radi posebne planove da ode na operu u drugom dijelu ove dvodijelne epizode NCIS-a.


10.sez, 8. – 9.ep - 20. veljače

U istrazi NCIS-ova tima otmice jedne tinejdžerice Ziva i Abby blisko surađuju s njezinom mladom prijateljicom koja je svjedočila otmici. Kako se istraga razvija, Gibbs traži pomoć od svoga bivšega kontakta Mirande Pennebaker, žene s dobrim vezama, ali upitnim moralom. U međuvremenu, Tony postane ljubomoran nakon što dozna da Ziva radi planove s jednim tajanstvenim muškarcem.
Gibbs udružuje snage s FBI-evim agentom Fornellom u zajedničkoj istrazi NCIS-a i FBI-a, nakon što je Fornell bio metom oružanog napada, no nađu se pred neočekivanim obratom kada shvate da je u slučaj umiješana njihova bivša supruga Diane Sterling. U međuvremenu, timom krenu kolati glasine nakon što je Diane prespavala kod McGeeja.


10.sez, 10. – 11.ep - 21. veljače

Božićno je vrijeme, a Tony DiNozzo ne može se odlučiti hoće li biti zločest ili dobar kad mu njegov otac Anthony DiNOzzo st. dođe u posjet. NCIS-ov tim u međuvremenu „prati novac“ kako bi riješio istragu ubojstva, a Abby je luda od uzbuđenja zbog silnih blagdanskih svečanosti.
Dok NCIS-ov tim istražuje povezanost mrtva novinara i mornaričkog narednika, Ziva je osupnuta zbog iznenadnog i emocionalnog posjeta svoga oca kojega nije vidjela više od dvije godine. Dok se Ziva pita koja je svrha posjeta njezina oca kao direktora Mossada, njezin otac ustraje na tome da je u Sjedinjene Države došao isključivo zato da bi vidio svoju kćer na večeri za šabat.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju