Tim otkriva zapanjujuće sličnosti između sebe i svojih kolega iz CGIS-a (Istražiteljska služba Obalne straže) kad pronađu mrtva mornaričkog ronioca koji je tražio potonulo blago.

7.sez., 18.-19.ep.- 17. ožujka

Tim otkriva zapanjujuće sličnosti između sebe i svojih kolega iz CGIS-a (Istražiteljska služba Obalne straže) kad pronađu mrtva mornaričkog ronioca koji je tražio potonulo blago.
Smrt mornaričkoga časnika vodi Gibbsa i tim u svijet skupih prostitutki, a u hvatanju ubojice oslanjaju se na madam Holly Snow.


7.sez., 20.-21.ep.- 18. ožujka

Kada posao sa strane NCIS-ove stručnjakinje za poligraf zađe u opasne vode, Gibbs, Fornell i tim moraju razotkriti istinu.
DiNozza sve više opčinjava žena koju nikada nije upoznao dok istražuje ubojstvo njezina brata.


7.sez., 22.-23.ep.- 19. ožujka

Tim pokušava pronaći serijskog ubojicu, dok Abby putuje južno od granice kako bi održala govor s McGeejem na brizi.
Kad ubojstvo njihove kolegice potrese tim, Gibbs razotkriva iznenađujuću vezu s tim zločinom.


7.sez., 24.ep., 5.sez., 1.ep.- 20. ožujka

Gibbs kreće u Meksiko gdje se suočava s vlastitim demonima i donosi zapanjujuću odluku u završnici sedme sezone.
Konačni obračun tima NCIS-a i prepredenog trgovca oružjem završava eksplozivno i smrtonosno. U lovu na La Grenouillea (Armand Assante) tim NCIS-a otkriva veliku tajnu.


5.sez.,2-3.ep.- 21. ožujka

Obdukcijom Ducky (David McCallum) dolazi do iznenađujućeg otkrića koje vodi do potrage za nestalim djetetom. U međuvremenu Tony (Michael Weatherly ) se muči s osjećajima koje gaji prema Jeanne (Scottie Thompson).
Gibbs (Mark Harmon) i potpukovnik Mann (Susanna Thompson) udružuju snage u istrazi ubojstva satnika marinca koji je imao pristup strogo povjerljivim podacima. Stvari se zakompliciraju kad Gibbs otkrije da je svjedokinja u slučaju njegova bivša žena.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju