Kad važnog mornaričkog rezervista pronađu mrtva, Gibbs se konfrontira s dr. Samanthom Ryan iz odjela za psihološke operacije kako bi otkrio istinu koja leži iza potencijalnog samoubojstva.

9.sez.,16.-17.ep.- 10. veljače

Kad važnog mornaričkog rezervista pronađu mrtva, Gibbs se konfrontira s dr. Samanthom Ryan iz odjela za psihološke operacije kako bi otkrio istinu koja leži iza potencijalnog samoubojstva. U međuvremenu, DiNozzo se svađa s računovodstvom nakon što je vidio McGeejevu plaću.
Ugrožene su strogo povjerljive informacije iz mornaričkog istraživačkog laboratorija nakon što ubojstvo nadnarednika povežu s međunarodnim trgovcem oružja.
U međuvremenu, agent novak Ned Dorneget pokušava laskajući Gibbsu dobiti mjesto u timu.


9.sez.,18.-19.ep.- 11. veljače

Tajnik mornarice udružuje Gibbsa s dr. Samanthom Ryan nakon što je netko iznutra odao tajne informacije.
Šogor direktora Vancea glavni je osumnjičeni u istrazi ubojstva narednika, koju vode Gibbs i NCIS-ov tim.


9.sez.,20.-21.ep.- 12. veljače

Nakon ubojstva marinca Tony i Ziva pridružuju se Zivinoj dugogodišnjoj prijateljici i mentorici u Kolumbiji u potrazi za nestalim mornaričkim poručnikom i mornaričkim kapelanom. U međuvremenu, Jimmy Palmer odlučuje tko će mu biti kum na vjenčanju.
Nakon što je požar u skladištu otkrio nestale mornaričke dokumente, što je predstavljalo potencijalnu prijetnju nacionalnoj sigurnosti, NCIS-ov se tim pridružuje istrazi policije iz Baltimorea, a Tony se ponovno sreće s dječakom iz svoje prošlosti.


9.sez.,22.-23.ep.- 13. veljače

NCIS u istrazi požara na mornaričkom brodu otkriva dokaze koji podižu razinu sigurnosti na američkim mornaričkim plovilima širom svijeta. U međuvremenu, DiNozzo i Ziva putuju u Italiju nakon pronalaska eksplozivne naprave na mornaričkom brodu.
NCIS-ov tim analizira kakve bi se tajne mogle nalaziti u rukama terorista koji se okomio na mornaricu kad u zubu agenta novaka pronađu prislušni uređaj vrhunske izrade. U međuvremenu, slavlja u povodu predstojećeg vjenčanja Jimmyja Palmera nastavljaju se momačkom večeri.


Sez.9.,24.ep., sez.10.,1.ep.- 14. veljače

Terorizam prijeti da će poljuljati temelje mornarice i NCIS-a jer tim i dalje ne uspijeva uhvatiti najnovijeg člana NCIS-ova zida najtraženijih zločinaca. U međuvremenu, slučaj utječe na vjenčanje Jimmyja Palmera, u završnici ove sezone NCIS-a.
Najnoviji teroristički čin Harpera Dearinga razrušio je sjedište NCIS-a u napetoj završnici prošle sezone, pokrenuvši lov više agencija na taj zločinački um.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju