Kada je Jesse učinio ono što mora da bi preživjeli, točnije ubio njihovu potencijalnu zamjenu, kemičara Galea Boettichera, Walt je u laboratoriju pod stražom morao čekati njihova šefa Gusa da napravi sljedeći korak.

4. sez., 1.ep. - 6. svibnja

Kada je Jesse učinio ono što mora da bi preživjeli, točnije ubio njihovu potencijalnu zamjenu, kemičara Galea Boettichera, Walt je u laboratoriju pod stražom morao čekati njihova šefa Gusa da napravi sljedeći korak. Dolazak Gusova pomoćnika Viktora s pištoljem uperenim u Jesseja bio je dovoljan da ga uvjeri da je Gale mrtav. No kad je Walt htio nastaviti raditi na novoj turi metamfetamina da proizvodnja ne bi kasnila, Viktor je inzistirao da to sam odradi. U međuvremenu, u kući obitelji White Skyler neočekivano zatekne automobil svoga muža ispred kuće. Nakon što ga skrije da Walt ml. ne bi pomislio da se otac vratio, Skyler kreće u potragu za Waltom. Odvjetnik Saul Goodman uvjerava je da je s Waltom sve u redu, ali Skyler se koristi svojim čarima da bi uvjerila bravara da joj otvori vrata njegova stana te traži tragove koji bi mogli uputiti na to gdje joj se muž nalazi.


4. sez., 2.ep. - 7. svibnja

Walt je zabrinut i kupuje neregistriran, ilegalan revolver da bi se zaštitio, a Jesse poziva svoje stare prijatelje Badgera i Mršavog Petea u svoju kuću. Nakon što je obojicu s odvikavanja namamio metamfetaminom, Jesse ih je nagovorio da mu pomognu pri organiziranju zabave pune droge i alkohola. U međuvremenu, unatoč očitom zadovoljstvu svojim napretkom na fizikalnoj terapiji, teško ozlijeđeni Hank Schrader usmjerava svu svoju frustraciju prema svojoj dobronamjernoj supruzi Marie. Dok se Walt trudi skriti sav novac i ujedno pomoći Hanku oko visokih troškova liječenja, Skyler stvara pritisak na svog supruga da ponovno razmotri prijedlog njihova odvjetnika Saula Goodmana da kupe autopraonicu.


4.sez., 3.ep. - 8. svibnja

Dok s poteškoćama objašnjava ozljede koje je zadobio kada ga je Mike pretukao u baru, Walt također pokušava odvratiti Skyler od njezine sve veće opsesije povezane s kupnjom autopraonice kojom bi mogli oprati veliku količinu novca zarađenu prodajom droge. Walt je uznemiren jer je Gus postavio nadzorne kamere u laboratoriju te je ujedno zabrinut za Jessejevo mentalno stanje nakon što je ubio Galea. U međuvremenu, dok se kod kuće bori s Hankovim lošim raspoloženjem, Marie se vraća svojim starim navikama i krade predmete iz kuća koje razgledava tvrdeći da kupuje novu kuću.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju