Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

107.ep, ponedjeljak 28. siječnja
Nakon što se Zejnep preselila u njegovu kuću, Musi se napokon ostvario san koji je dugo čekao. Njezine tople kuće pune ljubavi u kojoj je živjela 17 godina, koju je mukom izgradila i u kojoj je odgojila Gondžu, više nema. Taj je događaj sve rastužio, a najviše Zejnep koju je to duboko pogodilo.


108.ep, utorak 29. siječnja

Veliko se brzinom nastavlja zbližavanje Alija i Lejle, te Mehmeta i Lale koji će se moći češće viđati nakon što se presele u Mehmetovu novu kuću.Nakon svega ružnog što se dogodilo, Ismail želi dovesti stvari u red. Zbližava se sa Zehrom. Zejnep je u Musinoj kući. Musin se san koji je toliko dugo čekao napokon ostvario. Zejnep je sad uz njega.

109.ep, srijeda 30. siječnja
Gondža je vrlo rano otkrila što je ljubav te neće dopustiti da je rano i izgubi. Ono što je naučila od majke, oca, ali i od života odvest će je na potpuno drugi put. Za Gondžu i Bašara koji kreću na put prema životnoj sreći, ljubav je neizmjerna. Prepuštaju se u ljubavnu avanturu u bespuću mora ispunjeni ljubavlju, srećom, spokojem i poštovanjem. Zehra se nakon teških dana koje je proživjela posvećuje Derji. Radi Derjine sreće prihvaća njezinu vezu s Ismailom kojoj se Ibrahim protivio. Shvaća da je upravo dijete jedina sreća i ono što jednu majku drži na životu. S te je strane ljubav izašla kao pobjednik.

110.ep, četvrtak 31. siječnja
Emine… Majka i baka koja je uvijek štitila obitelj te se trudila do samoga kraja učiniti sve da bi je zadržala na okupu. Najveće joj je bogatstvo upravo to što je na kraju mogla biti svjedok takve obiteljske sreće. Ali i Mehmet napokon su zaslužili živjeti kao ljudi. Mehmet ostaje sam i nesretan zbog Sureje, a Ali pak zbog Zejnep. Lejla i Lale ponovno ih vraćaju u život te i oni napokon postanu sretni. No, bez sumnje, ovu priču najljepše može ispričati Gondža. Svoj će život, život svoje obitelji i svih ostalih ljudi pretočiti u knjigu. To će sve iznimno iznenaditi i usrećiti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju