Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

102.ep, ponedjeljak, 21. siječnja
Sindrom zvan Ali koji stoji između Muse i Zejnep i dalje se nastavlja. Nakon Ibrahimove smrti, Zehra se izolira od obitelji. Ne želi nikoga vidjeti i ni s kim razgovarati. Ibrahimove prijetnje Ismailu da bi zaštitio kćer nakon njegove smrti zbližavaju Derju i Ismaila. U kojem smjeru ide veza Bašara i Gondže? Hoće li uspjeti spasiti brak koji je toliko puta bio uzdrman?

103.ep, utorak, 22. siječnja
Musa i Zejnep raduju se svom djetetu koje su dugo očekivali i koje samo što se nije rodilo. Zbog Zejnepinih iznenadnih trudova svi su u panici. Gondža kao da uz prijatelje i Ejmena pokušava zaboraviti teške dane provedene s Bašarom. Sve se čini kao prije.

104.ep, srijeda, 23. siječnja
Kao da Ejmen nikad nije ni otišao i kao da se Gondža nikad nije ni udala. Sve se nastavlja ondje gdje je stalo. Ta situacija posebno godi Gondži.Obitelj koja se poprilično proširila nakon što joj je priključena i Masal, sad će postati još veća. To će dijete biti pobjeda između dugogodišnjeg sukoba između Muse i Zejnep.

105.ep, četvrtak, 24. siječnja
Čitava je obitelj presretna nakon što na svijet dođe Ruzgar.
Ali ovaj događaj najviše veseli Musu. Preselit će se u Musinu kuću i svi će skupa ondje živjeti. Musa je odlučan. Gondža je preživjela teške dane. Shvatila je koliko je njezino prijateljstvo s Ejmenom pravo i beskrajno i koliko ustvari voli Bašara te mu se odluči vratiti. Otvaraju novu stranicu u životu i nastavljaju ondje gdje su stali. Bašar je jako sretan.

106.ep, petak, 25. siječnja

Ismail i Derja nastavljaju biti prijatelji. Ismail ima drukčije planove. Odlučan je, vjenčat će se kada Derja završi školu, ali ona o tome još ništa ne zna. Nakon toliko lijepih događaja, Zejnep i Musa su sretni. Ali neočekivani će iznenadni događaj potpuno slomiti Zejnep. Što li će ovog puta učiniti Zejnep koja se godinama uspješno nosila sa svim teškoćama?
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju