Serija 'Moja majka' govori o životu i obitelji. Može li se jednom razdvojena obitelj ponovno okupiti ne propustite saznati u ovoj turskoj uspješnici.

92.ep, ponedjeljak, 14. siječnja
Mehmet i Ali pokušavaju prebroditi samoću dajući potporu jedan drugomu. Ali što god da učine, ne mogu zaustaviti patnju koju osjećaju u srcima.

93.ep, utorak, 15. siječnja
Musa grabi svaku priliku da se približi Zejnep te se njihov odnos polako popravlja. Zejnep u neočekivanom trenutku dobiva trudove, što u Musi izaziva pravu paniku.
Musa grabi svaku priliku da se približi Zejnep te se njihov odnos polako popravlja, Zejnep popušta.

94.ep, srijeda, 16. siječnja
Derjino i Bariševo prijateljstvo polagano napreduje. Zehra uhvati priliku i upozna Bariša, te joj lakne zbog Ismaila. Ibrahim se želi osvetiti svima koji su nanijeli patnje njemu i njegovoj obitelji i u tome je odlučan. Tko zna hoće li rezultati te odluke teže pasti njemu ili njegovoj obitelji?

95.ep, četvrtak, 17. siječnja
U ovom teškom periodu za Zejnep, Musa joj je najveća potpora.Ibrahim se osvetio. Osvetio se sebi samom i svom životu, kao što se i njegov život osvetio njemu.Iako je Ibrahimovo samoubojstvo pogodilo mnoge, najteže je bilo njegovoj obitelji.

96.ep, petak, 18. siječnja
Ali je doživio srčani udar što je prestrašilo njegove najmilije. Zejnep ne može ostaviti Alija samog u takvoj situaciji zbog čega je Musa ponovno ljubomoran. Ejmen se odjednom vraća u Istanbul što jako iznenadi Gondžu. Ionako proživljava teški period, tko zna kako će se tek ponijeti u ovoj situaciji?
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju